Аз съм същата, изпусна ли се да съм неосъзната за 10 минути, вече съм изяла нещо вредно, за което съжалявам с дни след това.
Опитай се да пиеш много вода, когато си на нормален режим. Ако е гореща още по-добре, даже вечер пий много гореща, защото тя убива глада. Никога не яж на крак и пред телевизор/компютър. Ако ти позволява ежедневието се опитвай да ядеш в един и същи час всеки ден. Внимавай дали не изпитваш емоционален глад, за пари, за любов.. някаква липса.
Ето едни техники за убиване на емоционалния глад от книгата - Методът Гейбриъл (има я в интернет), на мен почти винаги ми помагат.:
1. Влезте в стая, в която никой няма да ви безпокои. Седнете с изправен гръб и затворени очи и си представете как тънък лъч светлина обикаля първия прешлен в основата на гръбнака.Бройте от едно до 10 докато лъча обикаля прешлена. Представете си, че лъчът се премества към втория прешлен и обикаля и него 10 пъти. Бройте от 11 до 20 докато обикаля 2рия прешлен. И т.н. докато стигнеш 24 прешлен. Този лъч може да бъде любов спокойствие, каквото пожелаеш да бъде.
2.Седнете удобно с затворени очи и си представете какво би било чувството: целувката на слънчев лъч близо до сърцето. Представете си как този лъч облива сърцето ви, а после започва да излъчва топлата си енергия на всички посоки. Тази светлина храни и зарежда с обич всяка клетка във вашето тяло. След няколко минути си представете как този лъч започва да свети много силно, като сценичен прожектор, който се излъчва от центъра на гърдите ви, осветява и зарежда с енергия всичко, което докосне. Изпълнете с любов стаята, в която се намирате, а след това облейте с нея дърветата, растенията, цветята навън. Нека светлината се разпростира на всички посоки докато обхване цялата планета, Слънчевата система, галактиката, Вселената.
Има още много интересни неща, хубаво ще е да я прочетеш, само 120 стр. е.
Ако не можеш да я намериш ми напиши емайл на лично.
И браво за постиженията, и успех занапред.