Благодаря за идеята, ще потърся
Искаше ми се да си направя сама кълнове, но ми се струва супер сложно за сега :Д Е, ще се престраша де.
За медитацията: тъй като силно ми влияят всякакви миризми, си правя арома-терапия (преди това изчиствам цялата къща, в случая само стая :Д ), паля свещи, отварям прозорците, навън е 5 сутринта, правя стречинг и започвам да се обливам с позитивна енергия и аромати. Не знам, може и да си въобразявам, ама лицето ми веднага се успокои.
Освен това след 3 седмици се местя в ново жилище и имам страхотни планове за новия си начин на живот. Нека резюмирам, цял ден чета :Д :
1) Ще си купя блендер и всяка сутрин, след медитация на гладно и тренировка на гладно (ще живея срещу фитнеса, в който ходя....супер удобно), ще си правя зелени смутита. Убедена съм, че ще ми изчистят кожата.
2) Твърдо повече няма да ям животински продукти, които не са от био източник (срещу новото жилище има домашна месарница, ок извинявам се, ако ви стане гадно, но е част от напредъка ми :Д ), също и био яйца знам от къде ще си набавям
3) взех си едни витамини за кожата, както и Cod liver oil за омега 3-то, а също ще се снабдя скоро и с пробиотик
4) зелен чай вече пия в големи количества
5) за козметиката няма да говоря, защото мога да напиша дисертация, ноооо накратко днес ми беше последното измиване с шампоан, преминавам към течението no poo и DIY. Ще си правя козметиката сама :Д Намерих сайт с адските масла, пособия, а и след като видях резултатите преди-след съм много вдъхновена!
Имам дълга и хубава коса, много къдрава, която бояисвах 3 пъти в годината тъмна, защото не си харесвах червеникавия естествен тон, но сега мисля да я оставя на мира и да я подхранвам натурално. За акнето и белезите си ползвам стандартна скъпа козметика, защото там не ми се експериментира, а и си имам добри резултати.
Ай да, трябва да пия и повече вода.
Днес четох за едно момиче, което си променило цвета на очите със суровоядство от кафяв на синьо-зелен. Вие да сте забелязвали нещо подобно? :Д Моите очи са зелени само за мъжете, които са се влюбвали в мен, иначе средностатистическия познат би ги определил като светлокафяви. Не бих отказала една зелена доза :Д