@Vov
Стомашно-чревни, жлъчни, чернодробни (без доказана цироза) и хранопроводни разстройства са просто дребни, с понижена трудност задачи.
Ми даа, няма изопачаване на думите, има различно тълкуване, между другото и аз не одобрявам когато някой се опитва да oмаловажава труда на другите съзнателно или не, макар че този случай не е такъв.
При всички положения посланието е отправено към непрочелите, новорегистриралите се.., за тяхното добро, това на което обръщам внимание, е че тези (от които и аз), които четат по-често тук, същият материал се повтаря периодично и макар и да е от полза тази информация като цяло, в даден момент четейки едно и също се получава едно повтаряне...
Виждам че се е вкарала яснота по този въпрос за което се радвам, сега вече се знае и е установено кое какво е , какъв статус има, как се случва и към кого да се обръщаме в случай на нужда.
Може да отпадне и класификацията неделна литургия, пропаганда или хаотична рекламна кампания, защото става въпрос за чиста продажба на продукт/услуга и не виждам защо да бъде завоалирана под формата на много необходима процедура, като е продажба има раздел за такива обяви, наистина не е необходимо целия форум да чете една и съща обява повтаряща се периодично, ежеседмично, за дълъг период от време.
@бате Бино
permission granted бате Бино, можеш да дадеш становище
Отностно кое колко пъти е повторено, търсачката ще каже най-точно , но цифрата вероятно е близо до 2 само ако бъде умножена по някое 2 цифрено число..
Хванал си точно настроенията ми отностно продуктите които са за продажба на териаторията на форума, да такова ми отношението- не ме кефи като цяло меркантилността, или не съм дозрял до тая "фаза".
Не ме интересува дали някой ще искара 5лв, макар и най-вероятно за 5-10лв да иде реч наистина, по-скоро се получава малко конфликт който не би трябвало да ме интересува, но уви...
Конфликта идва от това че едни имат желание да дават а други да продават, щото така казано излиза че Vov не иска да ни направи/даде услуга а по-скоро да ни предложи/продаде услуга, но ние да се правим че не разбираме и да мислим че той всъщност иска да ни я даде безвъзмездно/безкористно!! Ти ми кажи бате Бино как да постигнем симбиоза тези дето искаме да отдаваме и тези които искат да продават, защото можем да бръмчим с лафове, но ако тези които искат да отдават полезна инфо не се увеличат или не се върнат и са си тръгнали по гореспоменатите причини тогава общата кауза пак става жертва.
Смисъл моята идея е да споделям( и предполагам, ще продължа да го правя под една или друга форма) информация взаимствана от тук от там от тези дет си искарват хляба с тая материя, от тези дет искарват големите пари, до информация до която съм успял да се докосна пресята по някакъв критерий който явно през времето се е изградил у мене, т.е. взимам/крада от "тях" и давам на "нас". Така беше и от първият ми пост в тоя форум 2011г. темата за чернодробното чистене, макар и да е имало тогава много изписано по въпроса, така стана че на мен тази услуга ми струваше 3 цифрена сума, аз съм я плеснал почти цялата процедура в отделна тема да четат хората да се чистят, за да са здрави.
Това е като цяло, виждам ти използваш думата че аз съм се "дразнел", и казваш съм изброявал неща които ме дразнят.., твои думи са това не мои, обърнал съм внимание върху неща които ми правят впечатлеие - и това е повод да има диалог, само като има диалог може да има консенсус, е освен ако всичко не е една красива идилия от до.
И не не съм коравосърдечен както казваш, но приемам градивно забележката че е по-добре да се проявява снизходителност по отношение на продукти които не са каквито и да е, услуги които не са каквито и да е, но просто самата им негласна формалност като "продукти" и "услуги" малко ми е странно както казах по горе.
Но понеже питаш кое ме дразни, ето пример: дразня се като видя или чуя мъже да си шушукат нещо, за жени е ясно обсъждат си разни работи там, те си имат разни теми.., но мъже да се държат така от вътре нещо не ми е ок (примера няма нищо общо с форума).
Отностно печеленето на пари което спомена ти и чисто меркантилният елемент на тези продукти и услуги, не съм го изразявал гласно, но сега казвам не ми допада, след като питаш, за това че текът теми както заради финансова така и заради здравословна цел, но недей мисли че това не се вижда и от останалите, не съм само аз, това че на мен ми личи и от мен излиза- е нека аз да съм лошия тогава, а на тези които искат да "пазаруват" тука не мож ги избегнеш- търсенето определя предлагането, но понякога предлагането побутва търсенето в дадена посока не е ли така.
Споменаваш Титан.., ти ако си спомняш моя престой е на приливи и отливи,имаме за 1 или няколко седмици и ме няма после с месеци, последно време съм по редовен от 2-3 месеца може и да се запази като тенденция - зависи, така че не само Титан ами и други каквото и да са писали и да сте дискутирали, предполагам е имало повтаряемост, неизбежно е, но аз не съм бил свидетел. Сега такава е ситуацията, влизам напр. 1ж седмично и макар и да не е често някои неща се повтарят..и аз да речем обърнах внимание, това е. А как иначе си го представяш ти- да не си ли кажа?!?! охоооооо приятелчетааа
бате Бино виждам Vov ви благодари за подкрепата, т.е. можем да смятаме че официално се толерира и се дава рамо на пласиране предлагане на продукти/услуги на територията на форума. Пак казвам, ще е нужен баланс между тези дет отдават и тези дет продават, за да се върнат всички онези дет ги няма в момента!!!
На въпросите по точки които си сложил:
1- не непременно, но си записвам всичко
2- естествено че моите въпроси са от здравословна любознателност, та аз нямам достатъчно свободно време, поне не толкова колкото ми се иска, здравето е една от темите които ме вълнува наистина, нали не мислиш че влизам тука да губя времето което нямам
3- пари има, живот няма, не се интересувам че някой заработва 5лв а за каква слава от заработени пари иде реч?
4- под болни ако се има предвид пациенти, да нещо ми не е конфи от това
5- съм го отговорил по нагоре някъде
Но прав си съединението прави силата, както и да звучи, истина е, та затова и аз казвам да се хванеме за ръце и да гледаме в една посока, не си мислете че само аз задавам въпроси за детайли из този или ония орган,
да се живее със затворени очи е лесно ,отговори има и ще ги намеря, за това аз няма да се откажа, просто ще е гот да се включат повече хора.
@melon
Добре е да се вслушваме в гласа на практици като Вов и да ги уважаваме, тоест да не коментираме необмислено негови заключения -плод на дългогодишни наблюдения и страдания. Най-малкото, за да не го загубим за форума след време. Да му благодарим за труда да споделя ! Аз лично рядко взимам участие - от мързел предполагам, а имам известен опит в тези работи.
Гроу, предполагам нямаш опит в гладуването, затова питаш за подробности, за да придобиеш кураж. Обаче когато един метод работи подробностите са без значение. Особено когато това е един мощен метод , най-мощния в природната медицина.
Ооо melon добре дошъл! Ами имаш възможност да благодариш лично на Vov разбира се, обърни се към него, не ни дават по тв, спокойно.
Какво можем да направим, че и ти да започнеш да вземаш повечко участие във форума занапред, само кажи?, но не само с писане ами и със споделяне на полезна информация.
Аз нямам голям опит в гладуването(макар да съм почти всеки ден по около 1/2 ден без твърда храна) и затова питам, за да събера допълнително "кураж", да
Иначе не съм от тия, аз искам ако нещо някой казва че работи, аз за да го ползвам искам да знам защо и как работи, иначе дотогава за мене не работи.