Шангрила, ако почетеш повечко по темата, всичко ще ти се нареди и думата "конспирация" ще придобие за теб съвсем различни измерения
Както и хората с "болни" мозъци ще се окаже, че са май по-здрави от другите.. Но знам, че няма да прочетеш де , жените не обичат да четат "негативни" четива и добре правят.
Сигурно и затова повече от нас живеят
Този свят , дето го описваш , уж и за други се задава, но защо ми се струва , че тенденцията поне за момента е точно обратната..
Но така или иначе, без бой това няма как да се случи
Кокъл лесно се не пуска
Внимавай обаче с думата "толерантност"..
Защото се използва умишлено от някои , не по предназначение.. Тази дума , точно както и някои други подобни ( като позитивно мислене, демокрация и т.н. ) умело се използват с користни цели , тоест пак - "благородни метали, които не се използват за благородни цели"
Преди 200г. в сръбската област Косово нямаше и половин албанец! Полека лека взеха да се появяват, все повече и повече.. хареса им, останаха.. Християнското население ги прие наистина толерантно и уж всичко си беше наред., живееха заедно. Но в един момент онези се почувстваха силни и поискаха автономия , а след това - и държава. Като междувременно избиха и прокудиха от родните им земи достатъчно толерантни християни.. Оказа се , че интересите им съвпаднаха с тези на една друга толерантна ( най-вече към индианците си
) държава и затова им излезе късмета . А сега претендират за нови територии от Македония и Сърбия!
Именно заради толерантността, Източна Европа беше наводнена с всякакви секти, ( знаеш ли колко хора дариха душата и собствеността си на сектите, а не на децата си ? ) , сатанински култове, наркотици ..
Аз не чух веднъж някой да се разтревожи за тези неща
Само за КТБ слушам вече цяла година ..
Ако утре моите и твоите деца пристанат на някоя секта или станат наркомани, това ще е именно заради криворазбраната "толерантност"
Заради нея се задава и друга бомба със закъснител с тия бежанци .. Още нищо не сме видели..
Някои взеха да се усещат междувпрочем, каква шапка ни се крои с това и от кого..
То е хубаво да сме толерантни, ама нека и "толерираните" да са толерантни към нас