Днес съм на едно хранене в 15 ч. следобед. Първо изпих половин литър портокалов сок в 12, а след това в 15 изпих един литър и изчаках да поотмине жаждата на умът за вскусна храна, след което бавно изядох 300 грама пица с моцарела и други кашкавали и сирена. Вода не съм пил, няма и да пия, защото 1,5 л. портокалов сок ми е напълно достатъчен. Моля, помислете добре преди да осъдите хранителните ми предпочитания.
В този смисъл, ще ви споделя и най-новата ми концепция за правилно хранене, която се основава на убеждението, че 300 грама разнообразна храна е много, направо в пъти по-полезна в сравнение с например 3 хранения от по 700 гр. сурова храна дневно, раздуваща дяловете на стомаха и натоварваща ВСИЧКИ отделения на храносмилателната система за десетки часове напред. Защото суровата хранана се преработва сравнително бързо от стомаха, но да не забравяме колко още часа, ще отнеме до пълното и превръщане във фекална маса. Провеждал съм подобно изследване. Храната пътува между входа и изхода около цели 40 часа. Яжте само шипки и боровинки, ако щете, чия, мия, все е тая, защото около 40 часа храната, ще се превръща във фекалии и ще замазва ситивността в тялото. Въпросът за мен е не толкова, каква като вид храна ще ям, а по-скоро, какъв обем от храносмилателната система, ще запълва тази храна. Например, днес съм на 300 грама разнообразна храна и ви гарантирам, че ще се чувствам по-добре отколкото, ако бях изял 2 или 3 кг плодове, зеленчуци и ядки. Глад почти не съм изпитвал и вече е почти 19ч., а към момента се чувствам напълно сит. Със сигурност нито, ще огладнея, нито, ще ям повече през днешният ден.
Поздрави
Поздрави