Другият път си вземи прополис разреден във вода, а не в спирт. Нали правилно го разреждаш, защото е доста силен. Чети упътванията на опаковката. Джинджифил и прополис добре, но пчелен мед не бих употребявал на твое място. В крайна сметка, ще подхранваш бактерията или ще се бориш срещу нея? Казваш илача ти е харесал на вкус, защото е сладък предполагам. Тук е уловката Newly. Вируси, бактерии, паразитите никак не обичат горчивото. Това, което е вкусно на теб е вкусно и на тях, така че внимателно с меда. Аз лично настъргвам парче от джинджъра на ренде, добавям вода в сместа след което разбърквам с лъжица и прецеждам през цедка или само с лъжицата. Пия го преди хранене и никога вечер, защото сън не ме хваща от него.
Също така експериментирайки си измислих следната процедура: Когато имам проблем с дихатлените пътища слагам настърганата и прецедена пулпа от джинджъра в съд на котлона, добавям чаена лъжичка сода и няколко капки (2 или 3 ) кедрово масло и дишам изпаренията, тоест правя си инхалации. Действа ми безотказно при инфекция на гърлото и дихателните пътища. Пробвал съм инхалации с какво ли не, това ми се е отразявало най-добре.
Поздрави