Но трябва да се радваме и на родните производства- турски лешник,бадем,и домати
Цитат на: Petko в 13-01-2010, 12:27:33Цитат на: Вери в 13-01-2010, 01:37:47Има, но е скъпо. ааа, може, но в БГ не съм виждал. Затова така писах. При вас има ли? Каква е цената? И как се бели?Има. Вече 2-ри път ме питаш. Ама нищо, нали си ми приятелче.32 долара на кило. Никога не съм взимала и не знам дали някога ще взема. Не знам как точно го белят. Бях чела преди, но честно казано не си направих труда да запомня.http://realrawfood.com/products#cashews-whole
Цитат на: Вери в 13-01-2010, 01:37:47Има, но е скъпо. ааа, може, но в БГ не съм виждал. Затова така писах. При вас има ли? Каква е цената? И как се бели?
Има, но е скъпо.
Здравейте!Все си мислех, че ям много ядки, но се успокоих. В повечето дни те са ми единствената концентрирана храна.И като стана въпрос, да питам - знаете ли как се белят промишлено слънчогледовите семки?Дали ги нагряват или обработват с нещо за по-лесно белене?
от дете най- много обичам семките от ябълка