Аз имам сериозно намерение да стана ''селски обитател'' .А от това и всички производни-качествена храна,душевно спокойствие,приятели-съмишленици с общи усилия с които можем да си бъдем полезни,да изселим от мислите си поставените стандарти и бъдем просто-себе си
А по-подходящо място за което мисля е село-то не мисля че има
Обичам свободата и нейната липса ме тласна към новото -старо .Живот сред природата.След дълги мисловни скитания и обрати настъпи и момента в който..абе..няма връщане
не от приключенство или авантюризъм,просто от личната нужда за физическото и душевното ми съществувание.
А колкото по-естествена е и средата,толкова по-максимално човек има възможността да се доближи до самия себе си.
В началото на здравословния прогрес в мен срещнах много трудности ( и несполучливи диети,незнание,неразположения всякакви) за което на дълго мога да споделям от опита си през последните 7 години.Интересите ми от земно строителство са истинската ми мечта-домът от глина.Толкова просто а толкова сложно,което не е за подценяване,а за обширно и практично вникване в сътворяването на своят дом от своите ръце с цялото си сърце.Практика,опит,знания и всякаква инфо е много полезна.
Всеки може да се подготви със своя презентация,картинки,изповед,споделяне,каквото му дойде на ум и да сподели с останалите.
Аз не спирам да вярвам че ще срещна съмишленици с които да изградим съзнателна общност с които да живеем в естествена среда.Така както вече се случва с много други из страната-Изворче,Гудевица,Ъглен,Солник и много други.
ще се радвам всеки да сподели и си пожелавам да се съберем колкото може повече разновидности на всемирският експеримент