Вижте, мили съфорумци,
когато има такива тежки обвинения, не може да се мълчи. Вие хубаво и сладко говорите за мир, ама го правите защото не вашата чергица гори нали? На чужд гръб и 100 тояги са малко.
Я когато казаха на ДеНиро,че детето му е невъзпитано , как се възпали и скочи да се защитава.. Написа цели два поста .. И каза , че е обиден ! Дето му изкарали детето невъзпитано..А аз , обвинен в ”алчност, лицемерие и наглост” – да си мълча доволен ли ?
Когато вашата брада пламне , тогава и аз ще дойда да си запаля от нея лулата и да говоря за мир и за бодро настроение
Не може Гроу да сипе хули и унижения, а аз да му мълча..
Ако вас ви нарекат "алчни ,лицемерни и нагли", ще си мълчите ли ? Я я ,помислете пак.. Май май няма да си мълчите ..
С наклонен шрифт ще бъдат цитати от постовете на Гроу.
„Аз мисля че каквото и да споменах вчера и днес - и малко дете ще ме разбере правилно.”Ще те разбере и бръмбар, стига да си подбираш адекватно думите , и да не преувеличаваш безобразно като мургав продавач на риба.
„за конкретни типажи има обаче 1-2 думи, те са Алчност, Лицемерие и Наглост!!!”А иначе се чудел Гроу кога ще престана ..
(
„Да, ти упорито продължаваш да се обясняваш, чудех се кога ще престанеш” ) Ами айде, Гроу, нека сега след този ми пост ти да спреш да се обясняваш, а пък аз ще почна да се чудя защо ми се обясняваш
)
„ приказки из целия форум за парички”„Чухме за дядо ти, за баща ти слова, любопитно ми е дали и те като тебе обичат да ползват думата пари вместо добро утро или добър ден.”
„не да ми говорите за пари из целия форум)”
„единствените 2ма които говорите за пари, печелене на пари във форума сте вие с Вов!!!”[/i]Човече безумний, зарежи плювните ( като малко дете си ) , ами седни и ми преброй ТОЧНО в колко мои поста ( от всичките 3000 ) се говори за „пари” или „парички” ?? Можеш ли да броиш? Ако можеш – изброй ми и ми кажи точна бройка! Ама няма да ми броиш колко пъти съм споменал името на някой си препарат
, защото тоя препарат се продава в няколко държави
.. Аз какви „парички" печеля от това ? и как – само като го споменавам ли ? Ама че си сладък
) )
„Предлагам да не замърсяваме атмосферата на форума с финансови идеи и слова”Какви „финансови идеи” , бе френд?? На някой да съм давал финансова идея??
„И ти и Вов се опитвате да продавате разни смески/услуги”Под „смески” вероятно имаш предвид не за кокошки, а тройчатката? Да, това ми е единствената обява в раздел „продава”. След като има такъв раздел – дразни те , че пишем в него ли ? Някъде да съм приканвал към купуване на тройчатката из постовете ми ??
„на всяка цена да преследва финансова изгода та дори и с цената на конфликти „„Конфликтите” стават заради теб и непремереният ти език. Има сто начина да изразиш отношението си.. Не е задължително това да е по бруталния начин..( така всеки може.
Е , благодарен съм ти , че поне не псуваш
)
Видя аз колко цивилизовано и спокойно ти обясних защо няма нищо лошо да се предлагат „екзотични” продукти именно в такъв форум!
„там е работата, приказва се за продукти и услуги по-често от колкото трябва.”1.
Човече несхватливий, това че говоря за различни продукти из постовете си , значи ли че ПРИКАНВАМ да си ги купуваш от мен? ?? Аз те ИНФОРМИРВАМ какво ми е помогнало на мен, пък ти си ги купувай от когото си искаш! Не е задължително да е от мен. Пък и при мен не винаги ги има..Давам инфо, което няма откъде да се вземе! Ценното е ИНФОТО за продукта, неразумний, а не ИЗТОЧНИКА на доставка!
Дори Тодикамп може да се купи от 40 други продуктови представители в Източна Европа, ако аз не съм симпатичен някому.. А с останалите няколко препарата хич и нямаше да се занимавам, ако не ги използвах редовно аз самият!!
2.Човече, ти обърна ли внимание въобще , че тук хората сами споделят отзиви за тези продукти и сами повдигат темата? Да не би да съм карал например наш Емо да разказва колко е доволен от Ветом? Той си отвори тема сам. Това беше преди година , а аз още не съм пуснал даже темата за Ветом и Стелкор!
Дразниш се от това, че съфорумци искат да бъдат полезни с информация ли? Да помагат на нуждаещи се?
Да не споделят значи.. Или да не споделят тук , а в продавалника? )) Само защото от 2000 човека форум, има един дето го дразнело.. и дето „се тровел” от това..
„а не да наводнява с еднообразна/еднородна информация из всичкото форум, да се "изсипва" нещо и след това да се "подритва" с месеци”Човече безумний, покажи ми , покажи ми дори един единствен човек в българското форумно пространство , който да е пуснал повече и по-многообразна и разностранна информация за най-различни профилактични, диагностични и лечебни методики? И всичко лично да е тествал! Очакавам!
„Изморително е да се четат едни и същи неща.”Пепел ти на устата, ако визираш моите публикации
„Недей да правиш интриги и да пишеш неверни неща!!!”Кой го казва..
„меркантилните списвания из целия форум от тебе и Вов на статии и мнения, с цел финансови облаги в бъдещ момент.”КОГО ОБВИНЯВАШ В „МЕРКАНТИЛНОСТ”, Човече безумний?1. Това че неуморно 6 години зареждам форума с безценна информация, за която са ми отишли 25 години в четене , анализ и практика ли ? Човече безумний, ти колко пъти плати за конкретна информация , която после да споделиш безплатно тук във форума?? Да се копират само текстчета от жълти статии напосоки от интернет – това всеки го може.
А Знаеш ли на мен колко ми е струвал достъпа и контактите до определени методики , продукти и хора? За които после безрезервно разказвам. Колко ми е струвало за да може вие да знаете ( и да имате! ) тук Тодикамп, Ветом, АСД, Энтеросгель, да знаете тънкости в областта на диагностиката, профилактиката, прочистванията..както и инфо за йонизация, криотерапия, лечение с пиявици, противопаразитни и мн.др. ( Мани парите..,време!! колко ми е отишло!? ) Докато другите са заработвали за себе си и за семействата си ,или са се изтягали по гръцки плажове, аз съм си губил времето да проучвам, да тествам, да чета и да пресявам.. За да мога да ви го синтезирам с няколко изречения! Или – ако не мога – да ви насоча къде точно да го прочетете, а не да се лутате, както аз съм се лутал години..!
Какво мислиш, че като отидем при Гайдурков, Папазова, Емилова , Михайлов и им платим по 80 лв за 20 мин., ще ни кажат повече ли ?
Имат достъп до информация , до която аз нямам ли ? Или имат моето време да влагат за да четат и да експериментират ?
Тук лично мнение всеки има , само че има разлика дали „личното мнение” е на база задълбочени познания и дългогодишно изследване на стотици методики, или е само на база „предположение” или на база жълти публикации в нета..
2. „Меркантилният” бате Бино е единият от двамата в БГ , които извършват уникална електроакупунктурна диагностика по метода на Жуков. Ходи три пъти до Киев, даде 3-4000 лв. И колко спечелих от нея , защо не ме попиташ?
3 години диагностирах безплатно! Поне 15 съфорумци съм тествал . Не съм отказал на никого. (С разговорите работата отива повече от час.. ! ) Никъде не съм пускал и обява !
3. Меркантилният бате Бино през ден е търсен за консултации! И дава - БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ! По скайп, по телефон, в лична среща. И то без връзка с Тодикамп! Който не ме е потърсил, на него не съм отказал! Понякога отива по половин час, понякога - по един.
А да ти кажа, никъде не съм обявил,че давам консултации..!!
Нито съм като Петърнишки, който взема 100лв за 1 час скайп-кунсултация, нито като диетоложката Петрова, която взема по 80, нито като Колева, която ще те консултира по Аюрведа за 60 лв и ще те запише на няколко семинара по 200 лв.. Какво , знаят повече от мен ли ? Постоянно се срещам с такива, чета им постовете и виждам колко знаят..Знаят си колкото знаят и източниците на информация, до които имаме достъп и ние! Само че те ги прочетат по диагонал, а ние ги изследваме с години! ..
4. А това , че в раздела „продажби” една година имаше обява, че ПОДАРЯВАМ морски алги видя ли? Грижех се и плащах захар да ги храня само за да ги подаравям! ( Е, умряха май и затова спрях..
)
5. Темата за Тодикамп си стои в този форум вече 3 години! Не съм я пускал в никой друг форум, не съм я натрапвал по имейли като спам.. , не съм правил семинари. Нека да стои тук, за да влизат тук повече хора, да популяризираме идеите, а не само продуктите..
В сайта на Андрей Тодика са изброени представителите по цяла Европа. Никой не е представил препарата на повече от страничка! На мен ми отне един месец! ( пълен работен месец!) Исках покрай Тодикамп деликатно да им предоставя и друга информация, която иначе би им убягнала! Информация, която ще им е от полза ако решат да поемат грижата за здравето в собствените си ръце и да не плащат за него! (А и при мен цената е най-ниска, в сравнение с всичките 42-ма представителя.)
6. Ами дето вися тук с часове като пазвантин да разтървавам наши хора, както и да гоня разни перковци, и да разчиствам атмосферата за да е чисто и приятно - за да може да идват такива като теб и да си изпразват клоаката на метеното? .” Отгоре на всичко ами занимаваш и целия форум с твоите работи.”„Моите работи”..
)
А ТИ КАКВО ДОБРО НАПРАВИ ЗА ФОРУМА? Какво ценно ни сподели за 4 години тук? С какви полезни методики ни запозна , какъв твой личен опит ни сподели ? Дай, дай,моля те, посочи ми да видя за 4-те години откак си тук - един твой пост, който считаш за ценен! И с който се гордееш.
Ама конкретно ми изброй , човече, без общи приказки. (И без да плюеш напосоки..) А после аз ще ти напомня за какво аз съм разказвал, и заедно ще търсим колко информация има за него на български , както в интернет, така и по книги ( не те знам четеш ли книги въобще..) ..
Какво толкова ценно даде лично ти на форума, че да имаш правото да надигаш най-силния глас и да оглушаваш аудиторията какво ЛИЧНО ТЕБ те дразни?? При това обиждайки със силни думи хора, които са вложили хиляди часове за тоя форум? ( за да има къде да влизаш и да поизливаш отрова отвреме навреме
Не може да говориш за пчелите само като обект , който жили, без да споменеш , че дават и мед! Защото няма да е обективно! Сигурен съм , че ако ти възложат да напишеш доклад за тях – ще се концентрираш само върхо това ,че те жилят
( защото това те дразни) , а за меда – няма и да споменеш.
Гроу, след като ЯВНО за всички години нито аз съм ти бил полезен, нито Вовата – защо влизаш тук?
Кажи честно? Поне да знаем чии постове цениш. Може да се поучим от тях..
Изобщо нещо полезно открил ли си за себе си ? Или целта ти е била да се включваш жлъчно и да бодеш хората, които с нещо все те дразнят?
Харесва ти да си ТРОЛ ли?
Знам как ще го извъртиш и сега – че си изреждам заслугите за да получа публично аплодисменти , за да чуя колко съм велик..
Въобще не ми и трябват аплодисменти,човече.. аз „моето” си го взимам още с написването на постовете си . И веднага после го забравям. А то е Удовлетворението, че съм бил наистина полезен! И че съм спестил много лев! за информации, до които за да се достигне, са нужни доста средства и най-вече страшно много време! ! ( Ама така е , наготово като ти го дадат – не се цени..Свикнахме май да получаваме безплатно доста неща.. ) Не е голяма заслуга, просто така се случва, че това ми е интересно и влагам време, което други влагат за удоволствия или да заработват средства!
Но понеже ти си от хората, които не са способни да изпитат такъв вид удовлетворение, затова няма да можеш и да ме разбереш. И ще потърсиш под вола теленце..
Както го потърси чрез безумната си глупост, че съм „давал препаратите на децата си само за да ги избутам на пазара”
Изобщо не са ми жизнено нужни високи оценки за това , което правя, ( признателен съм за благодарностите, които получавам) обаче когато се появят черни неблагодарници и такива, които те изкарват демон, само защото нещичко у теб ги дразнело,( както преди време оная Ванина) тогава вече говорим за обида и сериозна провокация, срещу която имам право на защита.
А на теб се прави последно предупреждение за бан - от мен, от Христо Дешев , както и от няколко съфорумеца , които ми писаха. И то не е заради критиките ти, а заради обидният ти и унижаващ начин на общуване!