Едит: Исках да е пост в по-долната тема /н аtihogr/, но нещо се обърка... (изтече ми сесията) и погрешка съм пуснал нова тема.
Включвам се и аз с молба...
Вече месец лекувам, но болките като че ли не отшумяват - (падане с цялата тежест върху китките от колело) => разтегнати връзки или сухожилия, натъртване,
вероятно има възпаление, казаха ми да почиват, но не мога да чакам още много време, неработоспособен съм вече над месец.
Някъде тук споменаваха, че гладуването лекува и възпаление - но какво точно гладуване (предполагам от водните ще да е)?
Сега не ходя на работа /все още/... и искам да използвам времето вкъщи. Фокусът е травмираните китки.
От 3седмици обаче пия глюкозамин/МСМ/хондроитин, рибено ,масло и комплекс от ензими (бромелайн, серапиптаза...джинджифил), а от седмица - диклофенак натрий
+ 3-4 гела смених, 15 дни физиотерапии.
- Как ще се съчетаят с режимите които смятам да предприема?!
Мислех си да си купя корен джинджифил, но колко ще трябва да изям, за да докарам 1000мг/ден - екстракта не е ли по-добре?
И аз мисля,че си доша вата,но все пак можеш да си направиш и тест:
http://www.kukuriak.com/tritedoshi/
Ако си вата трябва да подхождаш по-внимателно и към прочистващи процедури и към глада.
Можеш да гладуваш по 1 ден в седмицата(водно или сухо гладуване),а периодично да правиш по 3-5 дни.
Плодуването по Лидия Ковачева също не е лош за теб вариант.Но по-внимателно.
Успех!
Преди време попаднах на много подробен тест, този ли е най-добрия, понеже влизах между два типа и не можах да се определя...
Доколкото съм чел от форума, е важно да се определи какъв тип си преди да захванеш пречиствания, начин на хранене...
Още не съм се ориентирал за хранане, кажете някои базови книги, с които да се запозная и преценя кой тип е за мен.
Имам
Фитоника; Съзнателно хранене - Казънс (1ч). Лидия Ковачева също ще прочета
Относно гладуването също ми се ще да се запозная с основните школи? Някои ми казваха да не се накланям към Малахов...
PS: Имам сокоизтисквачка, блендер