ми те мойте стигнаха много бързо, Ели за 5 дена я получи, само наобратно е зле връзката, пък не сме много далеко от България
по-късно пратени картички са стигнали по-рано от по-рано изпратените въобще не знам кво правят тия пощи...
ох, Петко ти не си попадал на куриер, мойто момче... ела тука в Турция да видиш за кво става дума, ние често се налага да ползваме куриери и дося май само една фирма не ни е таковала таковата... е ся в момента чакам една поръчка със зърно 3ти ден, по принцип се водим в Чанаккале и е голям град и тряя за 1 ден да дойде, ма то това е куриера на ПТТ-то демек същата служба дето тряя ми донесе и картичките, та за кво си говорим изобщо... Поне са евтини... Не знам картичките или колета ще ми донесат първо, ама един кракер не моа си направя заради тях, щото у наше село всичкото жито е направено на булгур...
Една друга куриерска служба имаше още по-готини бяха, даже май са най-големия кур(иер) в Турция, не стига, че за 2 хартии дерат 10 кинта, ми от Истанбул дотук 3 дена чакахме, обаждаме се, пратката не знаят у кой град е даже, май я били забравили в Истанбул... в крайна сметка дойде, казаха, че ще я донесат, чакаме цял ден, няма ги нийде никакви, на другия ден отидохме и си я зехме от града сами...