Фрутариано, радвам се за теб, че само с помощта на "здрав разум" би могъл да отремонтираш телевизор, самолетен двигател, да направиш хирургична операция или да приключиш счетоводния баланс на някой завод
Аз , за съжаление, само на разума не разчитам, в случаите когато той не е достатъчен.
За щастие , и други са били съгласни с мен, защото иначе сега нямаше да си пишем на компютър, а да си пращаме писма с гълъбчета, ако всички разчитаха само на здравия си разум
Много неща са били отричани, после са били предполагани, докато в един момент вече е било възможно да бъдат доказани ОТ НЯКОГО
Но след като си добре с разума, ето ти възможност - тествай го и дай становище без да правиш проверка
:
1.
Незаменимите аминокиселини наистина са незаменими. вярно или невярно ?
и защо??
2.
Невроните ( мозъчните клетки) не се възстановяват . Вярно или невярно? и защо??
Е , как е , справяш ли се ?
Същото е и с неорганичният силиций. Има хора, дето са имали достатъчно време да го проучат, и още повече време да го тестват на практика, като изследват нивата му в организма "преди" и "след"
( в случаят това е Надежда Семенова, биолог, експерт по хранене, паразити, 20г практика в своите центрове за противопаразитно прочистване и детокс. Два пъти съм бил при нея )
(Силицият от кремъка също е неорганичен.
Той е един и същ на практика , с този, който е и в глината.)
Има къде да си ползваме разума , когато ни липсва компетентност. Но тогава наистина е "въпрос на разум"..
и изследване не е нужно..
Ето 3 примера:
1. Защо се вее флага ,поставен на луната, след като на нея атмосфера няма. И защо са "изгубени" оригиналите на снимките и на клиповете, доказващи "кацането" ?
2. Как така Гагарин си забрави фотоапарата, по време на историческият първи полет в космоса! ( няма снимки, правени от неговият кораб. )
3. СПИН била силно заразна половопредавана болест.( през 80те говореха за пандемия!) Добре, само че защо за 30 г. никой не чу за някой, който да е чул за някой, който да е бил "заразен" ?