Фрутариано, не внимаваш
Преди да си публикуваш поста, моя вече го бях изтрил. Хвърляй по едно око
След като са факт изследванията и
сравнителните анализи ( органични-неорганични минерали) , моля предостави ги. Очаквам таблици с числа и проценти, защото другото не е анализ, дето с едно изречение се споменава кои са по-добрите .
( за това е писано на 100 места, не само при Уокър , но само е писано , без да има сравнителен анализ)
Само да не е пак от някое изследване без автори
Внимавай със смеховете си ( по моите примери ) , защото ако си решил да се смееш, първо трябва да почнеш от твоята "книга без автор"
За гладуването в твоята "книга" са написани
колосални глупости от неграмотни хора! Те вероятно и затова не са си сложили имената, да не им се смеят..
(Той и ВОВ , Чери и другите , от възпитание си мълчат, да не влизат в поредната безплодна дискусия ..)
В Русия са защитени ДЕСЕТКИ професорски и кандидатски дисертации на тема лечебно гладуване! Огромен практичен опит! Всяка година се провеждат конференции, научни форуми, на които стотици медици , работещи в клиники по гладуване предоставят резултатите от тази методика. Този метод се преподава и за следдипломна квалификация на лекари! Има го и в учебниците на студентите в медицинските вузове! Ето ти тук да четеш , ако не знаеш руски, намери си някой да ти превежда
(Ама първо прочети , преди да се ежиш
)
http://forum.zemianazaem.com/index.php?topic=7394.0(Май си изненадан, че съществува и такава област в холистичната медицина
)
Да не ставаш и ти покрай тях за смях .. някакви анонимни шматароци ( а може и да са зевзеци , а също и индианци
) нямали работа и взели да пишат фантасмагории за наивници
И понеже умишлено са вкарани научни жаргони, и простодушните хорица , които не са запознати , като видят сложна терминология , вярват ли вярват..
Нали искаш наука? Сядай и чети тогава
Щото нито Уокър, нито Брег са лекари, и въпреки че са прекрасни лечители, нямат нито една научна публикация, а само популярни книжки. Та за такива като теб, дето признават само науката - дал съм безценна информация!
А пък във форума за гладуване ( golodanie.su ) , дето е събран колосален 20 годишен опит и има хиляди примери за излекувани "неизлечимо болни" , ако им кажеш тая глупост, сигурно ще изпаднат в масов делириум от смях и ще те потърсят да те почерпят за емоциите , които им доставяш
Сигурно така няма да са се смяли от години ..
Ама да не вземеш сега да се оправдаваш - "ама аз ви дадох книгата за да проверявате"
След като е публикувана в твои постове, значи ти заставаш зад нея
И аз ти давам насоки ( Семенова напр. ) да проверяваш, ама на теб май не ти се занимава, искаш все наготово някой да ти го поднесе. Нямам против, но по цял ден не мога да стоя тука и да копирам линкове и препратки
Ще се изгърбя, а вече имам май и остеохондроза и ще идвам при теб да ме оправяш