Очаквано, който не знае какво да каже по темата и за да излезе от неудобното положение -
атакува съвсем в друго направление! Но те поздравявам за смелостта, Миа. Знаеш си , че нямаш почти никакви задълбочени познания , обаче въпреки всичко не се даваш
Като онези малките кученца, дето все джавкат като видят някой голям пес. И аха-аха - да му скочат.
Но няма проблем, ще взема отношение и по новото направление
1. "МОЯТА субективна оценка"? за Тодинкап? ( името му е ТОДИКАМП .. )
Ти направи ли си труда въобще да прегледаш отзивите?
http://forum.zemianazaem.com/index.php?topic=6198.0
(Тук е една много малка част от тях! )
Не знам , за теб може да е нищо, но с помощта на пробиотикът Ветом хората лекуват дори хепатит В ..
Сега като отворя темата, следи внимателно и останалите отзиви . ЗА АСД-2 също скоро ще се появи темата, прочети внимателно и отзивите ..
2.
кара вярващият в чудеса човек и той да повярва, че само с тези магически препарати може да се превърне от болен човек в здрав само затова, че се е доверил и чинно си взима дозата. И след това може отново да си маха макдоналдсите, кебапчетата и тортите с кеф.И няма повече да завъди паразити- нали препарата ги избива до крак. Май ме бъркаш с някого , вероятно защото не четеш постовете ми
На всеки клиент казвам точно същото, както си го описала -
всички препарати ,дори най-добрите ,трябва да бъдат последвани от значителна корекция в начина на живот, за да се закрепи резултата и да не се допусне рецидив. Само че хората,знаеш, (и те като теб
) и те си имат някакви вярвания и си мислят, че могат да минат и без промяна
( Аз какво общо имам в случая?
)
3. Трябва да почетеш малко повече за бацилите и паразитите
За да разбереш кои са причините да влизат в нас, какво точно ядат, какво отделят, кои са добри , защо са добри, кои са лоши, защо са лоши и т.н.. ( ако искаш разбира се
)
Също така - да почетеш за "полезните" бацили и как точно "почистват боклука"
( За сведение - полезните бацили живеят в червата и разлагат храната, докато основната част от боклука -85%, е в междуклетъчното пространство ,
което не се намира в червата А междуклетъчното пространство се почиства от лимфната система
)
Не бъркай храносмилателен процес с процеса на детоксикация! При последният са важни лимфната система, бъбреците и черния дроб. Бацили там не играят.
Освен това само с профилактика и БЕЗ ПРЕПАРАТИ , не е възможно да изгониш ВЕЧЕ НАЛИЧНИ ПАРАЗИТИ ! ( гладуването го оставяме, защото малцина ще изгладуват 20 дни на вода с тази цел, което обаче пак може да е недостатъчно)
Точно като теб и аз казвам на клиентите и пациентите : Ако можете да заживеете в природата и според природните закони - направете го и едва ли ще имате нужда от каквито и да е препарати. Обаче ако няма да го направите -тогава 1-2 пъти годишно ще ползвате препарати и билки като спасителен , втори вариант за противопаразитна и противовъзпалителна профилактика.
Така че , Миа, благодаря за опита , но съжалявам - пак не успя да нацелиш верните отговори
И то не според "моята субективна оценка" , а според обективната реалност
)