Мда, и аз общо взето това мисля за блога. Особено начина по който се рекламира "за да станете по-силни спрете да ядете и бла бла" именно показва целевата група - хора, които считат себе си за слаби, несправящи се с разни аспекти от живота и личността си. А всеки иска сила и надмощие, макар и подсъзнателно понякога. Това е много удобен начин да докажеш на себе си, че си по-силен. "Ето, вие всички ядете, вие сте слаби и жалки. Аз не ям, аз съм по-силен, имам воля, мога да контролирам тялото и процесите си без храна, аз контролирам всичко около собственото си съществуване, аз съм независим.Аз съм свободен, летя и тн..." Все такива красиви неща:) Докога обаче? Като стигнат до момента да им се наложи тези слабите и ядящи да им отворят вратата, защото те силните, не могат сами, ще им поугасне ентусиазма. Всеки човек, който се захваща с подобна дейност си гарантира като за начало социална изолация и невъзможност за каквато и да е обществена реализация. Леко полеко се отдалечава от всичко плътско, земно, материално и преминава към духовно, по-висше, по-чисто съзнание. Това го пише и там, нали? Преведено на елеменарен език - умира. Аз не бързам толкова с еволюцията, който иска да си еволюира
Другото, за тая жена, нищо не мога да кажа, освен че ослепях докато го прочета с този ужасен дребен шрифт:) Някакъв разказ за поредния феномен. Може да е вярно, може да не е. Приказки, представени с уж факти. Не че не вярвам изобщо в "необяснимите" неща, такива много около нас. Да кажем, вярвам във феномена Ванга. Мисля, че хора претърпяли такива злополуки или да кажем кома, понякога не се връщат "цели". Тоест някакво съществуване между два свята - с все още живо материално тяло, но с дух и съзнание, различни от тези на "хората". Поне аз намирам такова обяснение за себе си, може да не е вярно, но на този етап ме удовлетворява(А аз много обичам и обикновено имам нужда да си обяснявам нещата.) Дори и да е вярно всичко в тази история, не значи, че всеки, който си реши да не яде, ще успее. Това естествено ние не можем да знаем, няма кой и как да ни го докаже. Или вярваш, или не. Въпрос на избор