Здравей Донна,
подсещам се,че този твой коментар е адресиран към мен, но за твое сведение аз също съм учила не за лекар, за медицински фелдшер.Затова някои неща ги знам.Но човек за да лекува трябва да има дарбата, а не дипломата.Много хора имат дипломи, но нямат дарби и там е цялата трагедия.Стажувала съм и съм работила по болниците, била съм свидетел на много объркани и грешни диагнози, но има и много добри лекари - това е факт.За жалост обаче вече много от тях не работят в България.Навремето моята баба е била лекувана от воден плеврит от руски лекар.Само с природни средства, но той е извършвал преглед и посещение на болната 40 дни в нейният дом.Ако ми посочиш днес такъв лекар, който 40 дни ще те посещава без да му заплащащ ще ти кажа Браво ! Но аз както и много мои познати - мед. сестри и акушерки днес са свидетели как се заблуждават хората, особено по - неуките, или тези , които не са наясно.Другата ми баба навремето е имала брат, болен от жълтеница.В техният дом го посещава лекар руснак и го излекува с 1 чаша прясно мляко / топло /, 1 ч.л. мед и 1 ч.л. пепел от изгорено дърво липа.За една седмица се е оправил от жълтеницата.
Пак казвам - днешните лекари не изучават в мед. институти тази медицина, не съм учила и аз в мед. институт лечение с природни средства.Затова и не са наясно.В България няма такъв институт, който да обучава лекари - природолечители.А в Русия и Германия има, учи се 6 години и се взема и специалност.Днес даже много мед.лица не желаят да попадат в болница.Знаят, били са свидетели също като мен на много объркани диагнози.Аз имам братовчеди лекари - единият е доцент, другият стана вече професор.Но пълната трагедия е,че понякога се налага да питат мен за нещо отнасящо се до природолечинието.И аз работих в тяхната болница - едни пациенти се оправяха след операциите, други ставаха по - зле.
Но е факт,че много свети отци са живяли в лишения, от храна, вода, на студ и пек и така Бог им е дал дарбите.Никой не е получил дарба от Бог лесно, защото Бог лесно не дава.Трябва самият човек да се промени.Така навремето и аз четейки мед. учебници и тъпчейки се с много лекарства реших да прибягна до молитвата.Търсех и исках здравето и Бог ми посочи този път - запознах се с Димитър Станев и Мария Георгиева.Бог дава пътя, но всеки сам решава дали ще тръгне по него.
За твое сведение през тези вече 16 години сме помагали с Мария на много тежко болни, някои вече отписани.Най - голяма радост ни донесе една жена - православна християнка, тя живя на пълно суровоядство 8 години с рак на белия дроб.За почуда на всички лекари.Едно дете също мина на суров режим - то беше подготвяно за 10 операция.
За жалост и много хора, на които сме казвали не пожелаха да си променят начина на хранене и на живот.Направиха си 5 - 6 операции и някои вече не са между живите.Не бива, не е редно да оспорваш това, което Бог е дал при силна и денонощна молитва.ЗАщото ние сме плакали и сме се молили дни наред, търсили сме Бога - той да ни посочи изцелението.
Пътят го избира всеки човек, но аз съм длъжна да кажа истината.Казах я навремето и на моя близка приятелка, тя тогава не ме послуша.Така беща и почина , не желаещ да се промени.В замърсеният организъм има бактерии, вируси, гъбички, но пречистим ли го нещата могат да се променят.Много светии, както и сам Иисус е гладувал.Много свети старци въобще са отказвали да ходят на лекар.И сега в Атон се пости цялогодишно.Не се консумират месо , дори и някои други храни.Няма как да получим здраве без да се променим, нещо да дадем от себе си.Защото за да получиш трябва и да дадеш.
Иначе защо Св.Серафим Саровски се е молил 1000 дни на 1 камък за съдбата на Русия и Бог му дава 3 дарби.Скоро четох и за Св.Йоан Кронщадски.Всички са получили, но са и дали много и то за Бога.
Харата искат здраве, обаче не желаят никаква промяна.Продължават с вредните си навици - пушене, пиене на много кафета, пиене на алкохол , преяждане и други подобни.Но няма ли промяна, няма и здраве.
А самите лекари също си имат вредните навици, много от тях пушат дори в кабинетите си, нали и аз съм работила с лекари.Затова и знам, за жалост и аз попаднах в клопката и 2 пъти не ми поставиха точна диагноза.
Ако търсим лекар трябва да сме способни най - напред сами да си помогнем,да не си мислим,че лекарят ще ни даде магическото хапче и ние ще се оправим.Няма как да стане изцеление ако то не се отпусне от горе, от Бога.За да се отпусне обаче трябва да има промяна.Вече 16 години си помагам сама, чета много литература и пробвам, помагаме с Мария на много тежко болни.Но те трябва да изберат сами този път.Сами решават.Това момиче е объркано, то не знае какво да прави.За да се ориентира обаче в ситуацията трябва да му се каже истината.Аз я казвам истината - в замърсен организъм много болестотворни вируси, бактерии и гъбички съществуват.Първата крачка е прочистването.Дори и лекари вече са признали нашият опит.Самата д - р Емилова е изпращала много пациенти при Мария.И то много тежко болни, някои тръгнаха пи този път и се оправиха, даже една жена се спаси от тежка левкемия.Др. не пожелаха.
Днешната медицина лекува хората с химия, рекламата на лекарства по телевизията трябва да се забрани.Но тя съществува.Та нали и 5 лекаря могат да ти посочат 5 различни начина на лечение.Същото е и тук във форума.Нормално е всеки да има различно мнение, но особено този, който е пострадал и сам си е помогнал.
Навремето ДИмитър Станев, който не е лекар, а адвокат ми каза : 14 дни глад на вода ! НЕ ПИТАЙ СТАРИЛО, А ПИТАЙ ПАТИЛО И НЕ САМО ПО КНИГИ УЧИЛО ! И ми помогна, пречистих си организма.Не вземам никакви добавки и лекарства.А САМ ХИПОКРАТ Е КАЗАЛ : " ЛЕКАРЮ, ИЗЛЕКУВАЙ САМ СЕБЕ СИ !
Поздрави !