Миа , ние ти отговаряме на въпросите , но ти продължаваш да питаш все същото
Явно не си доволна от отговорите и очакваш да ти предложим други
Но пак мога да се пробвам, имам няколко минути свободни.
Защо слагаш алергиите в отделна група?
Това са СИГНАЛИ , че нещо не е наред вътре. Точно както и при всички останали т.нар "болести".
Съответно , както и при болестите , така и при алергиите причините са 1001 , а не само начинът на хранене
На първият въпрос:
Това че някои нямат алергии, не значи, че нямат други здравословни проблеми
Или , че няма да имат в някакъв бъдещ момент
Различно е - има хора, които издаянват да кажем до 55 в уникално здраве, от нищо не са боледували, но на 55 - прас! Инфаркт. Или друга тежка болест. А има и такива, които постоянно все се оплакват от нещо, все подсмърчат, все накуцват, все се почесват.. , но доживяват до 90 без сериозни патологии.( такъв беше единият ми дядо. Ходеше си на лозе , хапваше си всичко, кръвното му беше 120/80. Блъсна го камион когато беше на 90, иначе като нищо щеше да отнесе и до 100 )
На вторият въпрос:
А какви са тези деца, при които се появяват алергии?
Родени изкуствено (със сечение) , хранени изкуствено ( сухи млека) , с изкуствен имунитет (ваксинирани 20-30 пъти ! ) , пили по десетина пъти антибиотици и сума още токсични лекарства.., хранещи се най-вече с шоколади и кремчета...
Може ли да се очаква добро здраве при тези условия според теб?
За голямо съжаление , нещата сега са тотално различни! Сравнявам какво беше здравето на моето поколение когато бяхме деца и какво е сега.. Аз не си спомням да съм виждал обриви и алергии нито в детската градина, нито в училище! Само нормалните простуди и шарки. А сега децата боледуват вече дори от старчески болести! В Русия въведоха термина "ювенален артрит" - детски артрит! Инфаркт при младежи! Гастрити, колити, пиелонефрити при деца!, ужас!
Питай някой по-възрастен педиатър ,ако не ми вярваш. а има и статистики.
Това е истината - такава е цената за "високоразвитите" общества: ние ще бъдем по-болни от родителите си , нашите деца ще бъдат по-болни от нас .. А за техните деца не ми се мисли, защото трябва да съм позитивно мислещ