Вова, за антибиотиците нещата май отдавна са ясни
Естествено - за тези, които се интересуват и знаят как да се осведомяват
За останалите , поради "ниският им таван" ( малко грубичко казано , но то не е обида ) - повечето от нещата никога не стават ясни
Те цял живот ще търсят поредният "авторитет" от когото да получат поредната заповед: тук-"прави - едно!" , там- "прави две!".
Ето виждаш , във фейсбук групите как е, ти поне си по отдавна , аз- само от 2 месеца
: двама трима знаят и разсъждават , останалите само дават линкове , линкове и линкове, без да могат да формулират няколко свързани изречения, от които да се разбере , че на тези хора им е ясно какво точно са копнали
( като цяло там нивото явно е много по-ниско ,отколкото по форуми като нашия )
За "усилването" на имунитета: ти забрави за препаратите Ветом и Стелкор
( а не бива
)
Те правят именно това , само че по косвен начин - чрез внасяне на ред в микрофлората. Да , това става "по вторият начин", принудително, съгласен съм. Но все пак става и тези, които ги пият профилактично - не ги ловят разни бацили и вируси
Разни билкови смеси също вършат работа, като и тук съм съгласен, че и те са "второкласен" вариант. Най-добре си е организмът сам да си се справя, ама за това са нужни условия. Няма механизъм, който да работи без повради при толкова отклонения от "заводските параметри"
Та какво остава до човешкия организъм
Същото е и с алкализирането посредством сода - това не е най-добрият начин , но за съвременно и "модерно" живеещият , забързан човек , се оказва единствено приложимият