Privet na jituvashtite!
Dnes zavarshi moiata 10-dnevka na jito.Za 1 pat go napravih vav Vodolei,za6toto samo sega ne vleze v rojdeniq mi den;6te opitam i drugia mesec da se vklu4a otnovo v data nasro4ena ot bialoto bratstvo.
Ot4eta-4ustvam se razli4no ot vseki dr.jiten rejim,koito sam pravila. 4ustvoto e neveroqtno-vsi4ki dni mi be6e blago,milo,priqtno,usmihnato,6tastlivo,neumorno rabotlivo,bojestveno prekrasno
Osven tova mi doide qsna ideq za tova kakvo iskam ot sebe si,i jivota mi prez idnata godina
Osobeno dnes mi praviat vpe4atlenie o4ite na horata-vseki pat kogato pogledna niakoi-vse edno vijdam kakvo e v du6ata na vseki-i mi stava tolkova ama tolkova milo,sarde4no i toplo kam vseki...bih iskala vseki da e 6tastliv,da e usmihnat,da go o4akvat po-dobri dni,da ima samo dobro za vseki v izobilie...i sebe si haresvam mnogo-izklu4itelno mnogo se haresvam za vsi4ko koeto sam,koeto sam postignala i koeto predstoi da napravq.
Tezi dni se setih za vsi4ki koito obi4am nai-mnogo,za mnogo hora,s koito sme presi4ali pati6tata si-za nai hubavite momenti s tqh,za vsi4ki moi rodnini,priqteli i poznati ot minaloto i nastoq6teto,izpratih im mislenno mnogo
Ne 4e sam go iskala ama taka se polu4i... vse edno se prenesoh v drug sviat za malko,edin po-dobar svqt,na6 svqt,no tam vsi4ki sme dobri i si pomagame,nikoi ne naranqva nikogo,kritikata ne sa6testvuva,bolkata q nqma,ima samo usmivki,muzika i slance...toplo e,spokoino,zabavno i leko nqkak si ni6to ne teji...
Fizi4eski-ne sam se merila,ne me interesuva izob6to kolko sam paunda,kg ,libri ili kakvito i da e tam gluposti...nqkakvi si pri6tevki na ob6testvoto na koeto sluguvame,nqkoi izmislq 4e spored nego edi kak si da izglejdat vsi4ki e pravilno,a ostanalite nepravilno;nqma pak,vsi4ki izglejdat pravilno,nqma zna4enie na kolko sme godini,kolko sme kg,kakva religiq imame,kolko deca i t.n. No nqkoi hora sega nqma da me razberat,kakto i da e-
nqmah glavobolia i t.n. do 7 den ni6to mi nqmashe,kogato izpitah ogromna slabost,i den 7-10 se poiaviavaha on and off-mukos ot nosa,i bolki v stomaha,drugo ne me e bolqlo,no mi mina vsi4ko.poslednite 3 dni po4ti ne qdoh,jito po lajica,iabalki 1-2,orehi i med ne.
Dnes nqma6e kak da se zahranq s angelska supa,no s ovesena kasha.Ne sam gladna i bez tova,samo mi se iadat malko plodove(praskovi i 4ere6i po specialno,no tuk v avstralia sega e sezona)i oveseni i orizovi kashi,samo tova mi se qde.Zelen4uci nqma da vklu4a dokato ne mi se doiadat,a sega ama izobshto ne me privli4at,daje me otblaskvat,koeto me u4udva...hraneneto sega nikak ne me interesuva,iskam da prodalja da si letq v oblacite kakto poslednite 10 dni
Uspeh na vsi4k i sarde4ni pozdravi