И аз съм се замислила, та това което аз със сигурност ще включа е настъргана тиква с мед, орехи и стафиди, салата от карфиол и праз, кълнове от жито с мед и орехи, кълнове от леща дали на манджа по метода на Дарби или само с зехтин и кардамон по метода на Петко ще реша на момента какво ми се яде, разбира се ядки и плодове. Последно време мога постоянно да ям салата домати с маслини, с сос от авокадо с чесън и лимон, та може би и тази салатка ще добавя. Мисля си да направя содена питка с късметчета, ореховите бисквити на Дарби и лучените кракери, че тях най ги харесвам.
Това е от мен, дано да съм помогнала с идеи.
п.с. Замислям и сърми, но първо ще ги пробвам стават ли. Идеята ми е листа от нори с плънка от слънчогледови кълнове, подправки, доматче и ще видя още какво да нарежа листата на 4, на всяко квадратче по малко от плънката и да завия като сърмичка.