Мерси, Angie!
Бате Бино, не се притеснявай! Аз писах, че спирам да дърпам локума повече
Ами явно сме изписали голяма част от суровоядските теми. Всеки, който влезе в сайта, ако чете добре, може да си намери необходимата информация.
Колкото до "Цайтгайст", мисля, че в частта си за религията сценаристите са ми прочели мислите. Тва ме порази. Не друго.
Колкото до Христос. Голям фен съм му. Винаги съм му бил. Хората, които ме познават, го знаят добре това. Христос е бил готин аватар, но и за негово съжаление някой го е свързал с Християнството
Жалко, че цяла една религия се подиграва с името и личността му.
Петко би ли ми обяснил , какво лошо си видял от тази религия или от някой,или просто го пишеш на инат
Лошото се вижда и от слепците. Миналата седмица минавам през дворчето на църквата Св. Петка в Пловдив. Аз живея на 2 преки оттам. И гледам вътре паркирам голям черен джип. Последен модел. Викам си ей, пак някой баровец е дошъл да дири индулгенция. Какъв ти баровец?!? То тва бил на попа. Излиза попа, който едва не стъпка по пътя си един беден старец, вади ключовете...аз бях на метър от него...гледам и разни ланци
Грозна работа ви казвам
Тръгнах да пиша по темата, заради заблудените хора, дето се молят и се надяват някой да им помогне. Имам новина за тях - Няма кой да ви помогне! Но вие сами можете да направите чудеса със себе си.
И Библията и Христос са все хубави и много ценни неща. Но цялата тази пошлост, около организацията(Християнството) е противна. И за да не съм против нея...за да не мразя нещо...щото не мразя нищо...ей, зарад това, отдавна провеждам реклама на Библията и Христос.
Не ме интересува толкова хората тук дали сте наясно с философщината или не. Вие сте над средното ниво, донякъде предполагам сте осъзнати. Жал ми е за старите хора, които дават пари за лекарства и за свещи по църквите и краят им е един и същ - грозно тъжен!
В същото време се запознайте с официалното становище на Българската Православна Църква по отношение на йога. По-добре да не ви казвам какво е