Здравейте. Днес приятелят ми си пусна изледвания за полово предавани болести профилактично, понеже не си бил пускал скоро, и аз го побутнах малко да си пусне. Пуснахме ДНК изследвания за всички възможни и има ПОЛОЖИТЕЛНИ ТРИХОМОНИ. Казва, че не знае от кога ги има, сигурно преди мене, можело и повече от година и половина. Има и гарднерелаположително, но тя му е от мене, понеже аз преди месеци я бях имала иявно не съм я преборила, но повече ме притесняват трихомоните, защото сега най-вероятно и аз ги имам, а те не са безобидни. Урологът ми изписа Флажил и ми каза да се изследвам и аз и ако имам да пия и аз. Приятля ми мисли да си пие хапчетата, но аз ако имам , което е вероятно, не смея да пия тези отрови. От послдния ми път прием на антибиотици имам горчив спомен и сега имам уплах да сложа хапче в устата си и съм силно разочарована и притеснена ако имам как да се излекувам от този паразит. Оделно то месеци имам възплалено гърло и сливици, които не минават и се зачетох, че при наличие на паразите може да има хронична инфекция, нз дали мога да ги свържа нещата, в носен секрет имах стафилокок по антибиограма и пак не съм взимала антибиотик. ТА моля ви , много разчтам на вас, има ли как да се изклекувам без тазии отровна химия, ако имам трихомоните. Пък приемам съвети и за гарднерелата и златен стафилокок - като цял за инфекциите.