Веско ,правилно си забелязял . Ти си знаеш , че не си далеч от истината
Ама си пичага пък иначе
За съжаление , стана така , както аз предрекох още преди година и половина, когато се умуваше дали да се включат тези раздели. (Както казва един приятел Иван Хайфито - "много мразя да съм прав"
)
Не ме послушаха ,че ще се получат различни идейни линии, без връзка помежду си. Все едно форум във форума. Или няколко форума в едно. И че във всеки един от тези "подфоруми" ще се сформира различна "сфера на влияние "
Естествено ,че щом
вече ги има тези раздели - по тях ще се пише
Какво ще се случи с тях, скоро може и да стане ясно
Идеята беше чиста и благородна, каквато е и самата Мер. (до колкото я познавам)
Точно по тази причина в този форум липсват строгите правила и той наистина е един от най-либералните (както отбеляза Вери)
Фина и деликатна , Мер предпочете личният й пример и отношение да бъдат и устав и кодекс на този форум.
Наистина е дошъл момент нещо да се пипне. Може би само "локално" , но може и "глобално".
Тук му е мястото да спомена ,че към този момент съм отправил сериозно предизвикателство към Мер - да помисли над едно мое доста екстравагантно предложение.
Веско, ти си добра опозиция по принцип. Я виж колко резонни въпроси ми зададе в темата за диагностиката. Верно , като спортист се "упражняваш" повечко от необходимото май , но сега пък тотално да изчезваш на нищо не прилича
Марулката за друго се отказа , ама друг път ще ви кажа.
Ние с нея изяснихме някои "недоразумения" на "лични" .
Заключването тя го е направила абсолютно добронамерено- в отчаян опит да върне машината в коловоза. (което не е лесно , коловозът вече не е само един
)
Тя имаше добрата карта но не я изигра по най-добрия начин.
Може би трябваше да даде срок да се доизкажат тези , които имаха да се изказват и после да си се заключи по естествен начин ,защото така са решили тези , които имат право да решават. Експериментът не е бил успешен- прекратява се и толкоз.
Ако има интерес, бих могъл в един следващ момент да споделя предложенията си.