Ей, пишман станах, че го споменах пак този форум.. Добре , за това съм сгрешил, но постът ми не касаеше само бгмамата. И за другото ли съм сбъркал? Или май нищо друго освен примера с "мамата" не се съдържа там?
(щото само за това се закачихте
)
После, (прочетете пак по-внимателно) аз не го давам като пример за "лошо".
Не всичко е "лошо" или "добро". Просто в този сайт се разискват и теми ,далеч от майчинството , и по тях в обсъждането рядко се случва да участва наистина компетентен човек. Сега отделих специално двайсетина минути.
Погледнете темата "камъни в бъбреците". Ще прочетете само за операции, фармацевтични средства и на едно-две места - билки. И какво, ние тук също ли сме на това мнение?
Погледнете после темите за строителни ремонти - "гипсокартон" "конденз по прозорците" " латекс" "избор на климатик"... "В и К"- ами посмях се известно време.
10г.се занимавах с тези дейности, (прилагайки същия задълбочен подход, много теория+много практика ) и веднага виждам, че там нещата са на детско ниво. Ако на някой му трябва компетентен съвет в тази област , просто не е там мястото..
Ами за аудиотехника? ..
Мисля, че се изясних ( то както каза Вики, май винаги се налага
)
"бгмама " и за мен си е чудесен сайт с чудесни хора , но той е като "Практикер" - в него има всичко (аз ходя там редовно, с радост) но ако не знаете точно какво търсите ,не ви съветвам да се допитвате до "консултантите" там. (че ще се сърба гореща попара
)
Същото важи и за "Технополис" , "Техномаркет" и прочие. (Обикновено клиентите консултират продавачите и там
)
( за каква ненавист става дума .. няма такова нещо, бъркате ме с някой. Това чувство на мен ми е чуждо)