Здравейтее отново
Ама каква съм шматчица и аз..регистрирах се отново, защото не си спомних паролата
Луда работа..
Сега по същество
Мина доста време, прочетох доооста информация, направих си доста заключения... Реших да изключа месото НАПЪЛНО от храната си. Никога, никога повече не искам да докосвам гниещи, животински трупове..леле
Кафе не пия от 2 месеца и съм много горда със себе си
/а имаше дни, в които съм изпивала по 3-4 на ден/
Мляко също не ям, защото още преди да се пообразовам виждах, че не ми се отразява добре на горкичкия стомах, отделям слуз, подувам се.. гадни работи. Млякото-йок
Яйцата също съм ги спряла /не че някога съм ги обичала, но бабата все по телефона "детето да яде яйца, за да и дойде цикъла-много яйца поне по 1 на ден!! " и майка ми, разбира се "яж, баба ти каза да ядеш! Слушай я!!"... и доброто детенце, без цикъл, всичко изпълняваше
Е да, ама не... нито от риба, нито от яйца, нито от животиснки мазнини ми се оправи проблема. Затова, реших НАЙ-СЕТНЕ да взема нещата в моите си ръце, седнах, четох, четох, четох.... и достигнах до извода, че искам да променя начина си на хранене. Но, сериозно. Щом други хора се оправят от какви ли не неизлечими болести, защо аз аджеба да не мога да се регулирам пустия месечен цикъл?! Хмм..
И така. Ето ме тук, отново при вас
Днес ми е 5 ден на плодово чаен режим и мисля да го направя седмица /не ми е готино като гладувам
/, после ще направя едно 5 дневно захранване и почвам с новия ми режим на хранене. Ако ви кажа, че си направих цял тефтер с рецептички от сайта и форума ще ми повярвате ли?
Разбира се, не искам да се насилвам от раз сурово /май не са за мен крайностите/, но ще опитам суровата храна да преобладава в менюто ми...и постепенно ще видя какво иска тялото ми
Радвам се да ви 'видя' отново