Кремът се получи чудесно с рожковото брашно. Съгласна съм с Марулка относно вкусовите му качества - и на мен ми хареса повече от какаото. След няколко дни направих и със сурови бадеми, вместо лешници, пак не беше лошо. Във вторият вариант добавих и една лъжица пектин, от който получих по-бързо чувство за ситост и изядох само 1/2 десертна купичка от крема, иначе с това озверяване за сладко напоследък сигурно щях да го унищожа за отрицателно време.
Влади, благодаря сърдечно за споделеното! Направих сусамовото мляко и ще последвам съвета ти. Покълналата пшеница нещо май не ми се получава - от семенцата не излизат "опашчици", както на соевите кълнове и тези на лещата напр., а по-малки от самото зрънце топченца. Това ли са пшеничните кълнове или аз не съм купила подходяща пшеница за покълване? А какво е поници? Мерси още веднъж и ме извини за многото въпроси!