Бате Бино много ценна информация споделяш с нас и добре представена,браво Отдавна се опитвам да откажа мъжа от бирата,но все не ми се получава.Постоянно спорим дали бирата е алкохол или не Дано успея да го вразумя поне малко,че с това пиене всеки ден направо ме плаши .Като прибавим и 1-2 кутии цигари,работата става сериозна.
Моята най-добра приятелка е така...пуши яко, пие яко и то само Загорка. С нея сякаш се напиваш с водка. Опитвам се да и говоря, майка и живее на село, снабдява я с домашни продукти, тя гризе кроасани и чипсове и пие от бира нагоре. Резултата ли - с 5 години е по-малка от мен, а изглежда с 5 по-голяма...
Аз лично, много обичам да пия бира от бутилка
и в заблудените си години не се лишавах и си пийвах колкото ми се пие, случвало ми се е цяла седмица да изкарам на бира и зръчно
Обаче след това нещо и направиха, не знам, и почна да ми действа много зле - на другия ден нямам глава, не мога да ставам сутринта, имам газове, абе зле е положението. Не знам дали технологията се е променила или аз, но вече не пия и ми е добре