Абе нещо не ме уведомява , че има развитие по темата , не че се спотайвам.Както знаете , не съм такъв човек
Ще копна информацията , която изпратих и на нашия уважаван Титан днес.
Доста съм се ровил в нета по нашенските електричарски форуми ,дето са разни ,дето се опитват да минат за осведомени по въпроса. Те предлагат изцяло изолиране на помещенията с оловни листи с дебелина 2мм. Има такова понятие -"Фарадеев кафез" както отбелязахте- да се постигне пълна изолация от към такъв род въздействие. Това на практика не че не може да стане, но просто цифрата е такава , че по-добре да го оставим..
От както се запознах обаче (есента) с един гений в Киев , за когото съм разказвал често тук, съм преценил, че този човек е далеч напред в материята физика, биофизика,електроника, енергинформационна медицина, компютърна диагностика и т.н. , го приемам като абсолютен авторитет за мен и затова смело се изказвам по някои от въпросите. Човек ,създал прибори за измерване на въздействието на иконите, светената вода, биополето на растенията, биорезонансни стимулатори, аеронизатори ( не тези от 100лв ,дето не вършат никаква работа , а такива ,работещи на 35000 волта- напрежението необходимо за целта) и куп други ( това прави по цял ден) не би трябвало да се затрудни с едно пикливо излъчване от антени ..
ТА той каза - решението е рабицова мрежа ( обикновената, която се слага под мазилката например, за заздравяване ) . И то не на всяка от стените , а само от към страната на антените. Кофти е ако на съответната стена има прозорец , но няма как, все спира донякъде. ПРи желание може тази мрежа ( или по-фина ) да се сложи върху комарник и да пази и джама. Няма значение дали мрежата е отвън или отвътре в апартамента. Ако се касае за нов строеж е по-добре - погребва се в мазилката и си стои там и пази.
( По принцип полагането на мрежа е винаги препоръчително - на пода в замазката, на стената в мазилката, пластмасова мрежа в шпакловката дори . Това предотвратява нацепването и прави възможно конкретният слой да бъде по-тънък . Ако имате питания, строителните ремонти са ми друга "силна тръпка" , мога да ви открехвам
)
Ако обаче е направен вече ремонт, остава да се постави и да се направи тънка допълнителна мазилка максимум 1 см дебелина. ( тази допълнителната мазилка се прави в съотношение мазилка/цим.лепило - 1:1 за да може да прилепне по-добре към стената. По-удобно е ако тази мрежа се постави от вън.страна на блока или къщата , но трябва да се извика алпинист, който да я прихване. Вместо изолация , ще слага рабицова мрежа. Това е. Надявам се да съм бил полезен.
Мамографията също е ракообразуваща. Има цяла глава в книжката "Какво не ви казват докторите" Проблемът е точно в това притискане. Но без него не действа методът, затова няма как да се намали .( Както и няма как да се намали радиацията в рентгеновия апарат- все някаква доза е нужна , иначе не става снимката.)