Абе Вери , кои са тия дето не дават достъп до информация? Трябва да се плати ли нещо, как така..странно звучи. Тук за една година всички сме инвестирали общо много хиляди часове да споделяме безплатно и наистина е неразбираемо как така няма достъп до някаква информация. За лично ползване на имейли не може ли да се получи?
Крумчо ,теб те имам за умен , а пък я как си се изказал...
Аз ти предлагам ако на теб или твой близък му се наложи изследване на ехограф , да отидете с по един щурец при доктора и да му кажете само да го свържи към екрана..
Не е работа само до честота, а и до интензивност, дозировка, сила на излъчване ( и куп други параметри, не съм чак толкова навътре )
А самата тази логика е доста опасна - че ако нещо съществува в природата или в организма, то то е безопасно във всякакви количества, без значение от реалните потребности . Точно тя е в основата на манипулациите , срещу които тук негодуваме : " Холестерола не е проблем, защото организма сам го произвежда, затова яжте месо и яйца на корем" , "Глюкозата е единствената храна за мозъка , затова смело набивайте пасти и шоколади." "Антиоксидантите са жизнено необходими , пийте по 8 -12 кафета на ден. "
Не бива така.
Ако имаш насочена антена срещу себе си , имаш проблем , приятелю ! В Щатите и по Европа вече има хиляди дела заведени , доста хора измряха или се влошиха тотално от тези излъчвания.
За успокоение - има сравнително нескъп начин да се предпазим, ако се случи срещу нас да инсталират такива антени. ( Аз треперя също , защото сме единствени два 16 етажни блока в района , а те са предпочитани от операторите. Засега удържаме, но... ) Който иска , ще му кажа как.
( Информацията е надеждна , от моят познат учен ( физика и биофизика) , експерт по енергоинформационна медицина )