както каза ДарбиМак, попаднала си на точното място
Ако изчетеш всичко във форума, мисля, че ще успееш да си отговориш на въпросите, а ако случайно не успееш, винаги можеш да попиташ, никой няма да ти откаже отговор, (освен ако въпросът не се окаже извън компетенцията му)
А балансът във всичко (не само в храната) наистина си е доста важен, човек цял живот се учи да го постига и задържа
Привет пак, bpa
Благодаря ти за отделеното време.
Изчела съм доста от статиите и коментарите във форума, специално за пречистванията даже по няколко пъти. Не съм сигурна дали две седмици 90% суровоядство са достатъчни за подготвителен период, преди очистване на дебело черво... И колко време след него може да се направи чернодробното?
За съставянето на балансирано меню още не се справям съвсем според канона, но работя по въпроса.
Трябва да си купя сокоизстисквачка и зърна за покълване.
Сега съм на чай, плодове, зеленчуци и ядки общо взето. О, и 1-2 варени картофа на пюре, което ям на няколко пъти по 4-5 лъжици. И веднъж черно хлебче (купено)
. Продължавам да нямам интерес към цигарите и кафето (не е за вярване), към млечни също. Но да не си помислите, че съм съвсем една светица - скверно си мисля за
месо от време на време или за
препечени филийки с кашкавал. срамсрамсрам
Надявам се болести на растежа...
Вчера с целия си наличен ентусиазъм и въодушевление си купих елда. Измих я старателно вечерта, накиснах я както си му е ред... Сутринта видях, че изглежда съвсем прилично, изцедих водата, добавих шепа счукани орехи, лъжица мед, стафиди, слънчогледови ядки и грабнах лъжицата.
Ъ-ъ-ъ, хич не ми хареса
, хич. На третата лъжица ентусиазмът съвсем ме напусна, на петата се отказах. Занесох остатъка на колежката, тя пък го хареса.
Така че, въпросът с елдата се уреди. Да видим нататък кулинарните експерименти.
Признавам си, че част от природосъобразните храни нищо не ми говорят, та все още се образовам по темата.
Май е по-добре да си отворя дневник, че много дълги монолози се очертават от моя страна.
)