Здравейте,
Много се радвам, че най-накрая успях да открия това малко и закътано форумче.
Вече бях започнала да си мисля, че хората, които мислят като мен са съвсем на изчезване.
Иии... да кажа нещо за себе си. На 22 години съм.
Прехода за мен започна преди около две години. Вегетарианството беше първата стъпка, разбира се. В последствие, престанах да консумирам рафинирани теста и захари, а след още малко време спрях да ям и останалите животински продукти. Олиото беше на последно място. Но спрях и него.
От този етап нататък храненията ми се състоят предимно от плодове, салати и от време на време варя картофи или моркови... за около 5 минути в кипнала вода, след което ги вадя и ги хапвам – меки от вън, хрупкави отвътре, затоплени и приятни. Със солчица. Но се старая да наблягам на плодовете. Физически и психически съм достигала до най-върховните си моменти, докато съм била чисто на плодове. Само и единствено. И вода, разбира се.
Обичам да чета Петър Дънов.
Често се укривам в рисунки, филми и компютърни игри.
Като цяло съм гореща последователка на интервютата в Project Avalon. Още повече след като се натъкнах на небивалите и практически невъзможни съответствия между казаното от стари поколения български духовни водачи и нови поколения американски учени и свидетели (обикновени хора, работили в по-засекретени сектори на властта, които са се усмелили да кажат истината за това, което са чули или видяли там)
И така един ден се озовах в огромен водовъртеж от информация, разклоняваща се в разни истини за различните аспекти на живота на хората... множеството илюзии, в които живеем дружно като човечество. Постепенно започнах да отделям повече внимание и да чета и разучавам всеки аспект по отделно: духовността, храната, филтрирането на информация, извънземния живот, конспиранциите, робството, кризите, войните, бъдещето и така нататък.
Интересно ми е да чета и да сравнявам, да си правя сметка въз основа на това какво усещам като вярно и какво не, какво мога да потвърдя и какво не.
Добрите новини за мен са в това, че истината става все по-достъпна. И все повече хора започват да я разбират. Все повече хора започват да се оглеждат и да обръщат внимание на всичките парадокси и нередности, които присъстват в общностите. И че всичко е било, и винаги ще бъде за добро.
От по-горе:
„Вече бях започнала да си мисля, че хората, които мислят като мен са съвсем на изчезване.“
Това е причината да съм тук. Надявам се да попадна на хора, чието мислене поне малко да се доближава до моето. Поне що се отнася до храненето! (=
За почитателите на нежната класическа музика, ето един поздрав от мен, и лека вечер!
http://www.youtube.com/watch?v=AwA-X7ZfbWU&feature=related