Привет,mushunka,
Хубаво е, че правиш ММС-а, аз в момента изчитам сайта на Светльо и ще му пиша съвсем скоро
Да те поздравя за това което си направила,адмирации
Майка ми беше дълги години на кортизоново лечение, също заради кожно, автоимунно заболяване, пак нелечимо
. Само дето майка ми се излекува, с глад!
Аз имам същия проблем с кондиломите. Ще се опитам накратко да ти разкажа какво се случи, дано да е полезно.
Есента след 3 курса на антибиотик, заради възпаления на мъдреци реших да мина на 100% сурова храна ( от доста време съм вегетарианка, хапвах обаче доста готвено повече от 50%,много рядко ям млечни и съм правила няколко плодово-чаени режима) Целта ми да мина на сурово беше да направя прочистване на ДЧ и ДЧ, но около 2 седмици се появиха кондиломите. Гинеколожката ми предписа кондилин-съответно се махнаха... Предписа ми и имуностимуланти. Аз реших да взема нещата в свой ръце, пиех клеева тинктура, пчелен прашец, сребърна вода, зелена хума,Хималая, имаше и други неща, като схемата си я съставих сама, хранех се по същия си начин 50% сурово, разделно, малко млечни 2 пъти в месеца. Това го правих за около 1 месец. Почувствах се много добре и пак минах на 100% сурово и те се появиха отново. После пак същото упражнение с препарата и се махнаха. Реших, че ще отида при хомеопат, имам лечение, по негова препоръка, което е доста дълго да обяснявам, но си го спазвам от януари,когато го посетих.След това реших, че ще гладувам, защото вече се изнервих.
Освен това ми откриха и проблем на шииката причинен пак от ХПВ вируса.Но всички само ми мрънкаха да не гладувам на вода аз съм 167 и 51 кг(само дето мазнините са ми доста под нормата и затова), аз бях уверена, че трябва да гладувам на вода, но някакси ме спънаха, незнам защо ги послушах. Направих 16 дни на плодове, чай и мед, проблема на шийката не се повлия, но се появиха нови кондиломи. Преди гладуването правих клизми 2 седмици-първата седмица всеки ден с солена вода и прясна урина, втората седмица през ден с урина 1/2, по време на гладуването хидроколон.
След това се наложи екстрите да ми ги премахнат с лазер. Малко преди това направих 1 ден на вода и 2 на сокове, като кондиломите бяха се смалили много( само за 1 ден), което стана и при плодовия решим със старите, но пък се сдобих с нови. Така...сега опитвам се да направя изводи и да реша какво да правя, много упорити излязоха тези брадавици.
Последния път ми ги премахнаха с лазер и малко след това, около ден се появи един нов. В момента съм отново на сурово 100%, но нямам нови .Другата седмица ще направя чернодробното пречистване и искам да направя ММС, като вече споменах. Смятам тази брадавица, която имам да я премахна отново с лазер, просто защото това е единственото, което подейства при мен. Целия проблем започна октомври, съветвала съм се с 7 гинеколози, традиционната медицина е безпомощна в случая( и не само)
Откакто започнаха проблемите ми изчетох много за това, незнам защо всеки път като минех на сурово или гладувах се появяваха нови, противно на всичките ми очаквания, въпреки това, този факт няма да ме откаже, защото не смятам, че има друг път да я махна тази вирусна инфекция. Ти си написала, че твоите също са се появили след гладуване, явно незнам достатъчно, за да си обясня факта защо се получава така, да не е очистителна реакция на организма, които се опитва да се избави от вируса. Наистина незнам, аз обаче имам чувството, че се преборих някакси. Организмът ми още е много задръстен, имам ужасно много слуз, изплювам по 5-6 топки на ден. Правя и прочистването с шарлан 10 дни и после 10 почивам, правя си и джала нети почти през ден, но слузта си излиза. От както започнах да взимам и билките още по-интензивно. Имам нужда от сериозен-воден или сух глад. Само че, се възпирам в момента, т.к загубих доста кръв, поркай манипулациите и съм 49 кг в момента( не съм малко де, в норма съм си). Моят план е- правя поне 3 чернодробни, ако се налага и повече, да си продължа на сурово меню и билките, естествено и всички природни имуностимуланти и напролет май месец да направя едно дълго гладуване поне 20 дни на вода или по-късо сухо. Незнам, аз наистина съжалявам, че не гладувах на вода, сега февруари, но може би пък е за добро така или иначе нямам опит с водно гладуване, все съм правила плодове/чай мед или житуване. Така до май ще мога да набера малко опит, ще правя кратки за да заякна и ще трябва да се справя!!!
Дано съм ти била полезна с моя опит- "не питай старило, питай патило"
. Желая ти много успех с лечението и пиши, защото аз до сега срещам 1ви съмишленик по хранене с този проблем.