Благодаря на всички за отговорите.Кондиломите(гениталните брадавици)не се предават само по полов път,може от кърпи,от басейни,дори от тоалетни!Така,че внимавайте!!!Накратко за мен-на 15 години поставена диагноза Дерматомиозит,колежката ще каже и не само тя нелечимо заболяване,автоимунно,стигнах до там да не мога да ходя.Така 2 години!Кортизонова терапия,странични ефекти,получих и бъбречни кризи!Оказа се,че имам стеснение на уретер-наложи се операция.Първата неуспешна,втората успешна.Благодарение на екипа от хирурзи в Правителствена болница,спасиха ме!!!Така,но аз не можех да си представя,че повече няма да танцувам и ще остана един инвалид.Попаднах на книгата на Лидия Ковачева,Пол Брег,Шелтан.И реших да почна,давам си сметка сега,че е било рисковано от моя страна-направих 10 дни на плодове,10 дни на сокове и 20 дни на вода като намалих кортизоните и накрая ги спрях.Пиех и Саменто 600 мг по 2 капсули.Нещата се оправиха за изненада на всички.Дори си бях направила кръвна картина преди и след Хб ми беше 130 никога не е бил толкова висок!Така,реших че искам да уча медицина,завърших,ест както Бате Бино пише не ме е срам да го призная,защото сьм изключително честен човек,но за съжаление това е една търговия на лекарства и когато го осъзнах и разбрах бях мн разочарована.През цялото ми следване не мога да кажа,че съм се хранила здравословно,но сладки и тестени неща не съм си позволявала,откакто прочетох за тях в книгата на Гълъбов,тотално спрях да ям сладки,шоколади и такива неща.Сега се появиха тези проблеми.Когато разбрах за кистата,веднага започнах глад на вода 4 дена и се появи херпес зостер и кондиломите,незнам дали е било като лечебна криза или не,но не посмях да продължа,не правех клизми може би там да ми е грешката.,Възхитена сььм от знанията на хората тук в този форум,жалко че нямах такива преподаватели,щеше да бъде по-полезно!Имам желание да опитам и с уринотерапия,но чесно казано не съм мн запозната!Титан,според теб на гладуване с вода ли да мина?Какво мислте за клизмите,Шелтан не ги препоръчва,доста неща изчетох,освен това родителите ми не ме разбират относно гладуването,но аз съм упорита и мисля,че това няма да ме спре!Благодаря,на всички за вниманието и отделеното време.Ще се радвам на споделени мнения и съвети.Прекрасна вечер,топлина и чисти сърца ви пожелавам:)