Позна , Светльо
Радвам се ,че успявам да ви обогатя и аз все с нещо
Ако си усетил , аз ровичкам в по-нестандартни направления
По принцип има и други пробиотици , но този е единият от тях. При първите трима човека ( аз ,майка ми и една приятелка ) даде вълшебни резултати,без изключение. Започваща яка настинка ( гърло, хрема и т.н. ) се пресича буквално за час. Майка ми се беше обадила да си отмени лекциите за една седмица напред, гласът й беше станал като на неандерталец в пубертет. Аз като разбрах, й се поскарах и веднага в 23ч. отидох да й занеса от препарата. След час ми пусна смс че е много по-добре, а на другия ден вече шеташе из къщи.
Набавянето не е много лесно - тук не се продава, От Украйна може,почти навсякъде има дистрибутори, но трябва да го пренесе твой човек, защото в колет не може да го получиш. Аз имам няколко опаковки по 500 гр. , (за лично ползване) по принцип мога да продам нещичко по изключение. Да предупредя само - официално е разрешено само за употреба от животни .( ти си наясно - нещата ,които вършат работа , не се патентоват току-така
)
Заедно с Ветом , д-р Свирски ми даде и още един още по-секретен илач и още по-ефективен ( докладва се за излекуван рак дори, но това не значи че ще им разрешат да го лицензират,макар от 1950г създателите да правят усилия за това...аз затова и се чудя на нашия Продан Христов , уж умен мъж , а цял живот се надява да му признаят изобретението. Не е писано. Не само той, но и внуците на правнуците му няма да доживеят дори да им обърнат внимание..ама и той един чешит- щял да умре , но няма да каже рецептата, защото на него никой нищо не му бил подарил..) , ще го пия и него , но там трябва да се води борба с инстиктите ти за самосъхранение , защото миризмата е просто меко казано! непоносима. Но Ветома е приятен.