Ако прочетеш повече от постовете ми, ще разбереш, че аз съм много далеч, от стереотипното мислене!!
Никой не отрича, че има астрално пътуване и телепатия.
Не давай съвети, ако не са ти поискани!
Айде със здраве
Прощавай, че си позволих да те съветвам в такъв случай!
Нямам достатъчно време да прочета всичките ти постове, но от тези, които прочетох ми се натапи това категоричността ти и доброто самочувствие.
Категоричността ти ме подразни, защото според мен няма човек, чието мнение е меродавно. Няма човек, който е непогрешим. Всеки е уникален, впрочем както всички останали; всеки се променя, развива се, усъвършенства се, следвайки своята уникална еволюция и никой не е по-добър от останалите.
За бретарианците, например - добре, кажи - "Аз смятам, че такива няма, че е невъзможно и по всяка вероятност онези, които са обявяват за такива, са шарлатани!". Така, в случай че грешиш, колкото и малка да е тази вероятност, ти няма да обидиш бретарианците, които четат това.
Както впрочем се случи с бойните изкуства, за които явно знам малко
само защото в представата ми за прекрасен свят, няма да има нужда от бойни изкуства, защото има безброй други начини за трениране на тялото и далеч по-добри техники за медитация, от тези които са ми предлагали примерно моите учителите.
Не съм майстор, разбира се, но бойните изкуства са ми страст, при това в лошия смисъл на думата, навремето имах амбицията да стана най-добрият майстор в страната, няма да споменавам за кое бойно изкуство иде реч, всъщност - минах през няколко. Онова, което ми харесва в тях беше не толкова идеологията (не съм имала добри учители идеолози), а адреналина, биеше ми се, представях си, че се бия непрекъснато и си предизвиках няколко схватки наистина, преди да се вразумя. И до ден днешен гледам всички срещи на ММА, вече малко от друг ъгъл, но ги гледам. Избягвам да говоря за това обаче, както и да правя демонстрации (обикновено стане ли дума, хората проявяват интерес и искат демонстрация).
Баща ми има черен колан, единият от братята ми, когото тренират от бебе - също, аз нямам.
Това имах предвид - не съди за другите по себе си и обратно! Това, че за теб едно бойно изкуство е средство за медитация и поддържане на добра телесна кондиция, не означава, че за друг няма да се превърне в средство за надмощие или подобряване на самочувствието или нещо още по-лошо. Опасно е.
Ако искаш, може да се спрем на компромисен вариант - тай чи!
Толкова от мен.