Здравейте! Казвам се Юлия Христова. Не съм суровоядец, здрава съм, така че суровоядството е интересно за мен като начин на живот, а не като нужда да се лекувам от нещо. Пиша тук, защото макар и засега да нямам намерение да ставам 100% суровоядец, като цяло се интересувам от здравословен начин на живот и имам дълбока нужда да общувам с хора, които имат сходни интереси. Също така съм човек, който се учи много бързо от конкретен опит и мисля, че прекарването на време със суровоядци, ще ми помогне много по-бързо да започна да оценявам този вид хранене, отколкото ако само чета за него. Чета за суровоядство вече от година и половина и скромният ми напредък се състои в това, че изобщо зпаочнах да ям плодове (което не правех преди) и да ям средно по 1 ядене дневно, което включва плод или зеленчук в себе си. Това не е много за толкова много време, но поне е някакво начало, което силно се надявам, че с Ваша подкрепа ще продължа да развивам занапред. Смятам себе си за слънчев и общитетелн човек, така че ако някой има желание да общуваме, да правим някакви рецепти заедно или каквото и да е заедно, аз съм насреща. Благодаря за вниманието и успех във всички ваши начинания