Христо, изхождайки от снимката ти, виждам, че имаш малко детенце (освен, ако този, който пише не е самият той
) как се справяте с храната му? какво му давате, какво го учите да не яде и как реагира на различните храни? този въпрос е и към други родители...аз нямам деца, но ми попадна едно видео в ю-туб на един германец, живеещ в Америка (предполагам доста са го гледали), който е суровояд(ец), има 3 малки деца, като последното е на 4 и не е вкусвало готвена храна или животинска такава. клипчетата му са невероятно позитивни, дава много интересни съвети, пазарува дори с камерата си, изключително лъчезарен човек с 3 малки ангелчета.
и друго ,което ще се радвам да споделите: пак по темата с клипчетата в интернет, попаднах и на случай на човек, излекувал се от рак на дебелото черво, диабет и свалил 100 килограма със соколечение - литри на ден сокове, основно направени от зеленолистни зеленчуци...реших да пробвам да си спретна един сок и се оказа: килограм спанак, връзка магданоз и краставица излязоха по-малко от 2 водни чаши...не знам този човек как си ги е цедял тия литри! то спанака само докато го измия мина един час ...да не говорим за чистенето на машината след това.