Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: Джанков кисел  (Прочетена 1580 пъти)

Сава

  • New
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2
Джанков кисел
« -: 30-07-2010, 20:37:50 »



  • 1/2 кг джанки
  • 3 с.л. рожково брашно
  • 4 с.л. натурален сусамов тахан
  • шепа лешници

Джанките се обезкостяват (най-лесно с кука за плетене) и всичко се пасира. Аз го обичам леко кисел, затова бера джанките една идея преди да узреят.
Активен

Даниела

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1580
Re:Джанков кисел
« Отговор #1 -: 30-07-2010, 20:59:03 »

мммммм  :essen:
Активен

oum le dauphin blanc

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 548
Re:Джанков кисел
« Отговор #2 -: 30-07-2010, 21:48:52 »

Звучи супер! Ще го пробвам като приключа с житния режим  :essen:
Активен
 

Страницата е създадена за 0.067 секунди с 22 запитвания.