,Аххххххххххххх, Боже, Божичко.....Ехххххххххххх, деца, деца...Знам, знам...на всеки му се иска живота му да тече по мед и масло...да, ама неееееееееееееее е....Ай, сега кажете, какво да ги правим...онези...месоядните....те дъл немат потенциал за веге???А пък ние веге ли се пръкнахме...или си станахме...когато узрях за това???
Аз ви поставям задачка, мъъъъъъъъъничка, лекиииииииичка...всеки да си намери половинката, онази...дето търколило се гърнето и си намерило похлупака...без да поставя условието за веган...!!!!Ай, сега, ай сега не съ мръщете....ами здрааааавичко си помислете...дали нашата задачка не е да сме до тях, сред тях...месоядните...и така ,като ние бавно иславно стигнахме до тук, естественно с чужда помощ...представете си само Лидия Ковачева, колко от нас е измъкнала от там...та...дали и нашата задачка не е да помагаме за измъкване...есетвенно без насилие, а с ОГРОМНО ТЪРПЕНИЕ И ЛЮБОВ!!!!защото за живота е важен всеееееееееееееееки един индивид???Или не съм права???Може пък и да не съм ...