Хм,ако сърцето ми се е развълнувало от някой,неотговарящ на някое от основните изисквания на разума ми,съм склонна да почакам известно време и наблюдавам за промяна,в желаната от мен насока,но без да се ангажирам с нещо повече от добро познанство/приятелство.Другото си е загуба на време и доброволно влизане в капана на очакванията.А там съм била и не ми хареса.
На пръв поглед какво ядеш не говори кой знае какво за теб,дори за това колко си пробуден и осъзнат.Виждали сме хора,вътрешно узрели за някаква идея,само чакащи някой да им я подшушне,лекичко да ги подбутне.Има и много вегетарианци,станали такива по етични причини,но все още опасани с кожен колан.Има и хора,които наглед отговарят на всичките ми основни критерии за свестен човек,но скоро откривам,че са въоръжени с една духовна горделивост...
И по темата-има млади,хубави и необвързани веганки,суровоядки.Даже аз от тая порода само женски екземпляри познавам,ама вярвам,че и не просто някой,ами точно предназначения за мен мъжки ще срещна.