Начало   Помощ Вход Регистрация  
Страници: [1]   Надолу
Изпечатай
Автор Тема: Забраниха и "Антималигноцит"!  (Прочетена 4641 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Svetlio
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 1133WWW
« -: 03-02-2011, 12:24:24 »

Някой да е очаквал нещо по-различно да се случи? И не само това, ами...
"Изпълнителната агенция по лекарства обаче, ще направи проверка дали неразрешения за употреба препарат се разпространява у нас. Ако се окаже, че това е така, ще бъдат наложени съответните санкции, които достигат до 50 000 лв. Освен това, ще бъде преустановено разпространението на продукта."

http://kakvovruse.com/?p=7858

До къде ще им позволим да стигнат???

Активен
namonaraqnaq
Full member
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 140« Отговор #1 -: 03-02-2011, 14:30:32 »

Нищо ново под слънцето ...
Просто не трябваше да му се дава такава публичност, си мисля сега ... Хората щяхда да си предават инфото на ушенце и така ...
Навремето и на лечителят Петър Димков е било забранено да практикува, въпреки това е помогнал на много хора, за много тежки страдания, познавам такива.
Реално по закон е забранено и билки да се отглеждат.
Абсулютна порнография, човек да не знае да плаче ли, да се смее ли ...
Активен
Svetlio
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 1133WWW
« Отговор #2 -: 03-02-2011, 14:46:10 »

Аз също съм на мнение, че стратегията за разпространение на такова лекарство, трябва да е от ухо на ухо.
Ако е истинска панацея обаче, каквото е ММС, тогава рано или късно ще се разчуе и единственият му шанс е, да са го опитали голяма част от хората. Тогава трудно ще ги наплашат/каквато е първата стъпка от репертуара на фар-мафията/. Втора стъпка е силовата забрана и тогава си личи, има ли достатъчно осъзнати хора и способни ли са те, да се обединят!
Активен
бате Бино
Заместник админ
Hero Member
****
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 3936


дипломиран рекреативен специалист


« Отговор #3 -: 03-02-2011, 16:00:43 »

Съжалявам го тоя човечец  Продан Христов. Посвети целия си живот  на една кауза и накрая - все едно нищо.  Да беше ровичкал около нещо по-незначително - като кокоши трън, майсъл, брадавици и пр.  Тогава нямаше да има спорове.
Но аз се учудвам и за друго. Прочетох му цялата книга и прави впечатление на умен човек. Въпреки това цял живот се опитва да регистрира продукт  , като е съвсем наясно , че подобен род  цярове  никога никой не е успял и няма да успее да  регистрира в Западния свят при този  обществен модел! (Лекарства срещу рак са изнамирали много много хора - и лекари и нелекари )
  Което навежда на мисълта , че го прави най-вече от силно его - да привлече вниманието върху себе си , да демонстрира едно класическо Донкихотство, вероятно от болезнена потребност да бъде  оценен. Ако беше наистина целител по душа, щеше да си го предписва тихо и кротко  на пациенти , при това и не на такава зловеща цена . ( в продажба по света  са и други антиракови продукти ,макар и нелицензирани. хората си ги знаят. Продават се на цена 10-15 долара шишенцето)   
Дори и да му го забранят тук, ще си направи представителство в Молдова например и хората ще си го купуват от там законно. На половен ден път с кола е.

А заканата да отнесе рецептата заедно със себе си в гроба - говори повече от всичко. Бил обиден. На кого? На болните ли е обиден? Не. На институциите? Да. Ама като го отнесе в гроба , това няма да е наказание срещу институциите , а за болните. Неговата работа е като на мечката, дето се разсърдила на гората..
 Истинската ,хуманната идея на  едно лекарство ( на което и да е откритие) е  не  да бъде одобрено от някой си, да се патентова и да носи приход. То се създава  в името на   нуждаещите се!  Даром си го получил , даром го дай.   Вместо да го завещае на обикновените хора ( па дори и някой тарикат да го разработи и да почне да печели от него на гърба на откривателя)   ще го отнася в гроба. 
Както казва моят приятел, Киевският учен - истински целител може да бъде само чист духовно , свят човек. Такъв човек лекува евтино или безплатно.  Продан Христов може и да е гений , но със сигурност му предстоят още доста прераждания ..   
Активен

Болницата беше прочута със своите готвачи.
namonaraqnaq
Full member
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 140« Отговор #4 -: 03-02-2011, 17:09:28 »

Аз се разрових из мрежата и виждам, че някои откровенно го наричат шарлатанин. Продавал им е лекарството скъпо, но близките им са починали ... А, сега де, къде е истината?!
И въпреки това - терапиите предлагани от т.нар. съвременна медицина са особено зловещи в такива случаи, би следвало хората все пак да могат да избират.
Не знам, става ми трудно да имам мнение.
Активен
бате Бино
Заместник админ
Hero Member
****
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 3936


дипломиран рекреативен специалист


« Отговор #5 -: 03-02-2011, 18:48:28 »

Не са прави тези , които наричат шарлатанин някого, който не е успял да им гарантира оздравяване. ( "Скъпар" може , но шаралатанин е вече друго.) 
Още повече когато става въпрос за тежка болест. Човешкото тяло ,заедно с душата му е нещо доста по-сложно от един автомобилен двигател,  при който всичко е ясно и всеки добър майстор може да гарантира отстраняване на каквато и да е повреда по него. ( с изключение на пукнат блок, всичко друго се оправя)
Освен това , ракът не прави изключение от болшинството болести - той е на различни нива. На ниво физическо тяло , на енергийно -информационно, на кармично..
     За всяко от нивата си има различни  причини. И затова не бива да се твърди ,че подходът е универсален - за всички нива и за всеки индивид. Колкото по-нависоко е той , толкова по-трудно се лекува. А понякога изобщо не се лекува - не е писано да се излекува.
     
На един познат майка му е адвокат на сдружението, борещо се за легитимност на лекарството. Та тя самата се е излекувала по този начин и се знаят и многото други , също излекувани.  Естествено , че ще има и неизлекувани обаче. Знаем колко трудно се лекува един банален пърхут, а какво остава до такива лоши болести.   
   "Хуманната " бие само по тялото, но други пък залагат само на енергетиката. сега напоследък  с тези апаратченца за компютърна диагностика и въздействие  разни недоучени докторченца искат да ни убедят , че всички болести се лекували на ниво информационно .И машинката щяла да направи необходимите корекции в биополето ни и прочие.  Защото били възникнали на това ниво. Не е вярно.  Голяма част от болестите си възникват директно на физическото тяло . Ако работиш с азбест, с други канцерогени, в циментов завод, на радиация ( до корабния радар напр.)  и т.н.  каква енергоинформация има тук? Има директна атака по биохимията на тялото.   
Активен

Болницата беше прочута със своите готвачи.
Hospitalier
Full member
***
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 160« Отговор #6 -: 04-02-2011, 00:54:28 »

 Eвала че го забраниха тоя боклук,,Антималигноцит,, и тука разни мишки чели непрочели си пишат глупости без да са наясно в въпроса....Ми то си е резонно -къде биха се изявили освен в този форум.....Ъъъ?
 Има си регламент в ЕС за законовите разпоредби за регистрация на лекарствен препарат.Аз следя този случай от самото му начало.Само да ви кажа че в агенцията за лекарсствени средства НИКОГА НЕ Е ПОСТЪПВАЛО ЗАЯВАЛЕНИЕ ЗА РЕГИСТРАЦИЯТА НА АНТИМАЛИГНОЦИТ КАТО ЛЕКАРСТВЕНО СРЕДСТВО.НЕ Е ПОСТЪПВАЛО ЗАЩОТО НИКОЙ ОТ МАФИОТСКОТО ОБРКЪЖЕНИЕ НА ПРОДАХ ХРИСТОВ НЯМА ИНИТЕРЕС ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ.Най добре е да си седи тайнствения ореол на супер лекарството което е супер забранено от световната коснпирация и от всяка пордажба на това лекарство което е нищо повече от ,,дестилирана водка,, да се лапат парички.Цялата история -на изстрадалия Продан Христов дето бил в Австрия ама имал клиники ама минал хиляди перипети и не знам си кво ....и обърнете внимание ,,ИМАЛ ЛАБОРАТОРИЯ ЗА ПРОИЗВОДСТВО,, на въпросното лекарство..а въпросната лаборатория е една треторазрядна сладкарница дето не отговаря и на нашите изисквания на нашето ХЕИ...докато такива балъци като вас не разберат че това е една измама за ПАРИ И САМО ПАРИ и нищо друго алтернативната медицина няма да просперира...
 А относно самия ефект на лекарството-нека сам всеки си направи отвара от Божур и овча опашка и да си пие отварата....
Активен

Който те хвали в очите -презира те!
Който говори зад гърба ти -страхува се от теб!
бате Бино
Заместник админ
Hero Member
****
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 3936


дипломиран рекреативен специалист


« Отговор #7 -: 04-02-2011, 10:18:48 »

Човече, щом се имаш за нещо, добре е винаги да си подбираш изразните средства съобразно аудиторията , пред която се изразяваш. Ти видя ли всъщност в какъв форум постваш? Това не е пубертетски форум за мобилни телефони. Нещо си се объркал май..
 
Активен

Болницата беше прочута със своите готвачи.
beelee
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Пол: Жена
Публикации: 690


fantomiss


« Отговор #8 -: 04-02-2011, 14:29:32 »

Hospitalier, явно си доста информиран, но можеше да споделиш това, което знаеш, без да почваш да приличаш на един друг потребител, дето раздава категории...

Вярно е, че всяко революционно нещо, което действа, привлича вниманието и на добронамерените и на не-толкова добронамерените. Това, обаче, което и на мен ми направи впечатление е несъответствието при този човек, което и Бате Бино споменава - от една страна човекът, изобретил спасение за много хора, от друга страна - егоистът, който няма да го даде безрезервно. Нещо тука мирише, да не кажа смърди...
Активен

Не всички са на мястото си в този форум...
Вери
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Пол: Жена
Публикации: 2153


WWW
« Отговор #9 -: 04-02-2011, 15:46:05 »

Хубаво е човек да е знаещ и информиран. Но е хубаво също така да не го изтъква по такъв груб начин и да мисли другите за глупаци. Да не забравяме, че цял живот се учим. Нека не наричаме себе си учители, а да оставим това на другите.

Hospitalier, в началото не беше толкова нападателен. Какво се промени?
Активен
Ortodoksalen_Anorektik
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 667


бивш Ортодоксален Аноректик


WWW
« Отговор #10 -: 04-02-2011, 23:46:56 »

Човече, щом се имаш за нещо, добре е винаги да си подбираш изразните средства съобразно аудиторията , пред която се изразяваш. Ти видя ли всъщност в какъв форум постваш? Това не е пубертетски форум за мобилни телефони. Нещо си се объркал май..
 

Човече, с риск да ме намразиш ще ти кажа защо съм напълно съгласен с Hospitalier.
Има два вида болни от рак. Едните са с погрешна диагноза и туморното им образование не е нищо по различно от доброкачествена гъбична киста. Такива се повлияват от шарлатанията на Хулда Кларк ( лечителката на всички видове рак умряла от рак), или от разните пишман билкови шарлатани като Продан Христов.
Другите са си точно болни от рак и само хирург може да им помогне с изрязване на тумора. Ако имат късмет да няма разсейки, живеят десетки години. .

Едно е разни здрави индивиди да четат буламачи по форумите и да се кефят на конспирационни идеологии и теории, и съвсем друго е да сте болен от рак или да имате роднина минал през шарлатаните и умрял.

И сега какво ще правим?   Нали ядящите сурово и зелено не ги лови никаква болест.  Този шап по суровоядния тревен добитък как си го обясняваш?   Защо кучетата и котките не са се натръшкали, а точно, овце, кози, свещени крави?

Активен

Шивамбукалпа експерт.!
Кундалини Дестилатор, раджнишар дегустатор
जो मुझे पसंद नहीं करता है बकवास करने के लिए मुँह
Канадска ливада
---
Пловдивска ливада [/u
marulka
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Пол: Жена
Публикации: 1649


Зайченцето бяло на марулката марулката изяло...


« Отговор #11 -: 05-02-2011, 00:25:29 »

orto, чувствай се поласкан- за първи път намирам нещо за толкова вулгарно, че да изтрия пост на потребител


темата освен грубости не виждам да ни дарява с нещо особено полезно, затова я заключвам Sad
« Последна редакция: 05-02-2011, 00:39:42 от marulka » Активен

Nothing cooked tastes as good as raw feels
Страници: [1]   Нагоре
Изпечатай
Отиди на: