Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: Въпроси към шоуто за ЖЕНИ  (Прочетена 12954 пъти)

Даниела

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 1580
Re:Въпроси към шоуто за ЖЕНИ
« Отговор #20 -: 14-02-2011, 09:55:55 »

20. Стриктни и непреклонни ли сте по отношение на начина си на хранене или от време на време в компания може да си позволявате съгрешения? Има ли някоя не-веге или не-сурова храна,която продължава да ви изкушава?

А. Ще се издам, ако отговоря на този въпрос, а за сега не искам, съгрешавам, ако така може да се нарече, но за мен това не е съгрешение.

Б. Доста съм стриктна. Прегрешенията ми никога не са били заради компания, в която се намирам, а защото това съм почувствала и така съм преценила момента. Вече никаква не-веге храна не ме изкушава, от несуровите най-често ми се прияждат печени кестени и царевица.

В. Когато се запозная с нещо и го изпробвам, а в последствие изпитам и осъзная полезността му / както с начина на хранене /, съм стриктна и непреклонна. А и нищо не ме изкушава, защото не съм си забранявала нищо, карам я бавно и предпочитам нещата да стават постепенно.

Г. Не съм нито суровоядка, нито веган, от скоро отказах месото, но определено никога не съм се тъпкала или хранила със всичко. Много неща и преди не употребявах, а от скоро включих и изключих други. Затова мисля, че отговарям и на първата част от въпроса.
Активен

Даниела

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 1580
Re:Въпроси към шоуто за ЖЕНИ
« Отговор #21 -: 16-02-2011, 19:26:46 »

21. Имате ли деца? И мислили ли сте колко бихте искали да имате? Бихте ли взели участие в домашно раждане?


А.  Нямам деца, поне за сега.  А по отношение на броя им, дали едно, две или три, за мен е по-важно да израснат в спокойна и уютна среда и да усещат, че са желани и обичани. Що се отнася до домашното раждане, четох доста из нета и усещам, че това е прекрасен начин да доведеш новия живот на този свят ( разбира се трябва да си доста подготвен за това и да имаш подкрепа ), а и не е далеч времето, когато това е било масово ( поне много от моите близки над 50 г. са раждани по къщите из селата ).

Б. Нямам деца. Искам деца, може би две. Не усещам все още желание да имам,рано ми е. Домашното раждане не звучи зле, но няма смисъл да мисля отсега. Участие може и да взема, ще е забавно ново преживяване.

В. Не, нямам деца. Иначе бих искала да имам толкова деца, колкото мога да осигуря финансово- да не са лишени от нищо, да ги глезя, но не прекалено, общо взето да имат всичко от което имат нужда.

Г. Нямам, но когато се почувствам готова мисля, че ще искам много деца. Относно домашното раждане, за мен това е най-добрият вариант. Освен това за момента ми изглежда и единствената възможност, при която ще мога да опазя децата си от всичките болнични абсурди.
Активен

Даниела

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 1580
Re:Въпроси към шоуто за ЖЕНИ
« Отговор #22 -: 16-02-2011, 19:33:21 »

22. Кои три положителни качества харесваш в самата себе си? А кои три отрицателни качества не харесваш в себе си? (забележка: ако има желание, момичето може да обясни и защо, или просто да ги изброи ако не желае...)


А. Трудно ми е да определя, защото при мен често отрицателните качества могат да се окажат положителни в дадена ситуация, както и обратното.
Затова ще напиша само по едно.
Любовта към самата себе си , но не онази, егоистичната, която казва: "Аз съм най-добър от всички".
материалист, но не в любовта.

Б. Харесвам факта, че съм много лека за комуникация и съжителство. В последните няколко години съм станала и доста спокойна, което много ме радва. Не ми харесва, че много бързо забравям и прощавам, което ми докарва само бели на главата. Чудех се дали да премълча последното, но хайде всичко ще си кажа – голям съм инат... няма оправия.

В. Не харесвам,че съм нетърпелива, наивна, прибързана. Харесва ми, че съм съобразителна, намирам златната среда, съм търсеща.

Г. + упоритост, вяра, воля    - колебливост, отлагане на нещата, нерешителност
Списъкът е много дълъг, но това ми изплува първосигнално. Трудностите, които съм срещала са ми помагали да осъзная едните и да засиля другите. Всяко зло за добро, дето викат хората.
Активен

Даниела

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 1580
Re:Въпроси към шоуто за ЖЕНИ
« Отговор #23 -: 16-02-2011, 19:36:13 »

23. Вие сте на възраст: под 25, 25-35, 36-43, 44-50, над 50?

А. Под 25 (този въпрос как точно ще се оценява  tooth  )

Б. През повечето време съм на 16. Рядко, но се случва да съм на 116. А иначе  25-35.

В. 25-35

Г. под 25
Активен

Даниела

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 1580
Re:Въпроси към шоуто за ЖЕНИ
« Отговор #24 -: 16-02-2011, 19:40:07 »

24. Обясни с прилагателни любимата ти мъжка миризма (парфюм)?

А. Прилив на мъжките ви хормони, в съчетание със секси парфюм и чиста кожа и дрехи, а понякога може и не толкова чистички   :D

Б. Свежа, прохладна, уютна. (Много приятен въпрос! Поздравления за автора му. )

В. Различен, развратен, възбудителен, единствен и т.н..

Г. След едноседмично копане в градината без къпане.  ;D
Не си падам по парфюми, но ми се е случвало да доловя и харесам определена миризма. Нали казват: “ Любов от пръв мирис.”
Активен

Даниела

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 1580
Re:Въпроси към шоуто за ЖЕНИ
« Отговор #25 -: 16-02-2011, 19:44:39 »

25. Предпочиташ коприна, лен или памук?

А. Дрехи  от клонки, като на дизайнера Samuel Cirnanscks.

Б. Памук, памук и пак памук, лен нося рядко и от този, дето не бучка, че иначе полудееевам. С коприната опити нямам, но на допир ми харесва.

В. Определено памук. Коприна не нося (заклет веган), а ленът много се мачка  :D

Г. И трите ги предпочитам, звучи ми като нежно, меко или приятно? хихиххи, но мога да ги наредя така- памук, лен и коприна.
Активен

Даниела

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 1580
Re:Въпроси към шоуто за ЖЕНИ
« Отговор #26 -: 16-02-2011, 19:47:54 »

26. Колко е висок токът на обувките ти?

А. Обикновено ходя с равни обувки, но когато не ми се налага да съм цял ден на крак с удоволствие се повдигам на 4-5, 6-7 см от земята.

Б. Харесват ми токчета, макар че рядко нося, но ако си купувам определено обичам високи, поне (минимум) 10см.

В. Иска ми се 10, но са, макс 5, заради височината ми.

Г. Различно, според случая. Напоследък е нисък, почти равен или с платформа. Високите токове може и да придават на фигурата определен силует, но повярвайте ми няма нищо по-сладко да се отървеш от тях и да усетиш колко са ти благодарни краката (за отърваването, де).
« Последна редакция: 16-02-2011, 19:51:57 от marulka »
Активен

Даниела

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 1580
Re:Въпроси към шоуто за ЖЕНИ
« Отговор #27 -: 16-02-2011, 21:48:07 »

27. Животът, вселената и всичко останало. Смисълът на живота е.......


А. Смисълът на живота е да помагаме и обичаме!

Б. Мир, хармония, любов...

В. Сетих се за това: “ Животът е тъма, освен когато има порив,
а всеки порив е сляп, освен когато има знание,
а всяко знание е суета, освен когато има труд,
а всеки труд е напразен, освен когато има любов...”  Халил Джубран

Г. В основата на смисъла на живота стои борбата, било тя за самия живот, за любов, за работа, за власт, за оцеляване. Човек винаги се е стремял към един по-добър и по-пълноценен живот, а той може да бъде постигнат единствено чрез нашите собствени сили и стремежи.
Активен

Даниела

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 1580
Re:Въпроси към шоуто за ЖЕНИ
« Отговор #28 -: 16-02-2011, 22:00:04 »

28. Черно-бяла или цветна фотография? Защо?

А. И двете, очароват ме по различен начин, но определено ме очароват.

Б. Черно-бяла. Снимани в цвят, снимките често са точно отражение на дадена сцена и това изчерпва стойността им. Черно-бялата фотография е различна. Тя е откровена, без ярки, допълнително засилени цветове, изкуство, което е просто и говорещо. В черно-бялата фотография има нещо магнетично, което не може да бъдепостигнато с цвят.

В. Черно-бяла. Цвета го има в ежедневието, не ми е нижно да го виждам и във фотографията.

Г. Цветна. Харесва ми да виждам живота в снимката , а  цветовете го допълват. Цветовете могат да я направят или много красива, или много грозна. Черно-белите снимки са неутрални. По-често се употребяват, когато фотографът иска масово одобрение, или иска да придаде драматичен отпечатък на снимката.
« Последна редакция: 17-02-2011, 07:57:42 от Даниела »
Активен

Даниела

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 1580
Re:Въпроси към шоуто за ЖЕНИ
« Отговор #29 -: 17-02-2011, 08:05:31 »

29. Имаш машина на времето: В коя епоха и на кое място би се върнала?

А. За постоянно не, бих се върнала. Искам да си живея Тук и Сега. Аз искам да съм  на толкова много места и в толкова различни епохи, бих надникнала навсякъде. Зависи от настроението ми.
Настанявам  се удобно пред командния пулт на Машината на времето, задавам на компютъра й  дестинациите и се впускам с "мръсна газ" (спокойно, машината ми се движи с екологичночисто гориво ). Очертава се забавно пътешествие:) Зората на времето, Атлантида, Древен Египет, Древен Рим, някой голям европейски кралски двор - около 1500-1700, трудно е да се спра на конкретен, май във всеки е имало нещо интригуващо ... френския, английския, испанския, австроунграския ... още куп други Мексико и ацтеките - хем съм любопитна, хем като си предствя, че за едното нищо могат да ме положат на каменния олтар и да ме принесат в жертва на . . . незнам кой си техен бог. . . .Но все пак бих надникнала навсякъде. Ролята на арабска принцеса ми допада, с толкова влюбен в мен шейх, че да построи 2-ри Тадж Махал.
...често като дете мечтаех да съм се родила по-рано - по времето преди турско иго, пак тук, в България....Омайват ме носиите, обичаите.
Бих се върнала 6.10.2003 като себе си и нямаше да пусна един човек да си тръгне от този свят!
Ех, мечти, мечти

Б. Честно казано никъде. Ако трябва да се возя насам-натам из времето бих предпочела бъдещето и по-специално годините които няма шанс да доживея. Тъй като въпросът е зададен конкретно за миналото ще кажа началото на XXв., Париж – много ми се иска да се запозная с цялата банда екзистенциалисти и метафизици.

В. Бих искала да се върна при динозаврите,за да видя тези изключителни същества. Както и света без сгради,кабели,улици. Само природа! Искам да чуя звукът на планетата.

Г. По времето на Робин Худ и бандата му, ще бъда една от тях, ще нося панталони, ще обикалям гори и полянки, ще помагам на бедните, а накрая ще се вземем с Робин, ще си направим една къща и ще изживеем детството на децата си. Това е за днес, а утре кой знае къде ще ме отнесе машината..
Активен

Даниела

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 1580
Re:Въпроси към шоуто за ЖЕНИ
« Отговор #30 -: 17-02-2011, 08:08:37 »

30. Вярвате ли в Бог?


А. Oпиши ми го тоя Бог за който питаш и ще ти кажа, дали вярвам или не.

Б. Да,вярвам. Но аз си имам мое определения за Бог, така,че казвам да, вярвам в този мой Бог. Но ако той се различава от твоя, отговорът може и да е друг. И все пак вярвам в единството на всички тези Богове- Господ.

В. Да. Вярвам в онази сила, която е навсякъде около нас и в нас, която ни закриля и пази.

Г. Не
Активен

Даниела

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 1580
Re:Въпроси към шоуто за ЖЕНИ
« Отговор #31 -: 17-02-2011, 08:11:25 »

31. Изневерявали ли сте и ако отговорът е да, това направи ли ви по-толерантни към човека до Вас?

А. Не.

Б. Тц , никога не съм изневерявала на никого - това означава да изневеря на себе си!

В. Не съм. Когато съм с някого не ми хрумва да мисля за други.

Г. Не съм и понеже от сферата на разсъжденията до конкретната ситуация разликата е огромна, дотук с отговора.
Активен

Даниела

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 1580
Re:Въпроси към шоуто за ЖЕНИ
« Отговор #32 -: 18-02-2011, 15:40:33 »

32. Клюкарствате ли?

А. Е, случвало се е, но по най-невинен женски начин. :) По-скоро обсъждане, не клюкарстване. Но определено има и по-добри начини за разход на енергия.

Б. Не знам как се случва, но винаги последна научавам клюките. Просто това с клюкарстването не ми се получава.

В. Понякога се случва от скука, но рядко. tooth

Г. Не знам.Обичам да знам какво става с моите близки, роднини и приятели. Всеки ден се интересувам живо, питам и разпитвам. Това ли е да клюкарстваш? Ако е да, значи клюкарствам.
« Последна редакция: 18-02-2011, 16:42:44 от marulka »
Активен

Даниела

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 1580
Re:Въпроси към шоуто за ЖЕНИ
« Отговор #33 -: 18-02-2011, 15:44:07 »

33. Мислили ли сте как ще отглеждате децата си някой ден? Като вегани, суровоядци или ще ги оставите да решат сами когато пораснат?

А. Точно за да имат шанс да решат сами когато поотраснат, държа да бъдат отгледани като вегани-суровоядчета. Изпитвам на собствения си гръб колко по-трудно е да живее здравословно, когато си бил възпитаван като месоядно, носещо кожи и вълна дете.

Б. Мислила съм и за яденето и за много други неща, но мисля че ще насочвам, помагам и съдействам, но няма да налагам. Все пак трябва да се стимулира и мозъчната му дейност да избира и греши.

В. Бих им създала навици, които мисля, че ще им бъдат полезни в живота. А когато пораснат, разбира се, че изборът ще е техен. Всъщност и докато растат ще имат избор.

Г. Ще го реша, когато имам дете. На този етап 50/50
Активен

Даниела

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 1580
Re:Въпроси към шоуто за ЖЕНИ
« Отговор #34 -: 18-02-2011, 15:46:45 »

34. Колко пари сте склонни да похарчите, когато си купувате бельо?

А. Толкова, колкото е бельото, което ми хареса. Но то не е скъпо, харесвам да ми е памучно, меко , удобно и шарено.

Б. Доста

В. Доста. Дори и да искам да си купя нещо не толкова скъпо при моите форми е мисията невъзможна  – силиконките веднага изкупуват моя размер (минутка за реклама).

Г. Зависи колко мога да отделя за това, но мисля че винаги с няколко лева отгоре.
Активен

Даниела

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 1580
Re:Въпроси към шоуто за ЖЕНИ
« Отговор #35 -: 18-02-2011, 15:54:38 »

35.  Умеете ли да пестите? Имате ли лична банкова сметка (пълна, не празна става дума)?

А. Да, умея, в момента раздавам безлихвени семейни заеми. Искаш ли? ;D

Б. Да, умея. Имам, с нея съм се родила, може и да съм зачената, знам ли, не помня.

В. Умея да пестя, но като спестя идва момент, в който трябва да ги дам за нещо. Трябва да пробвам с пестене в каса, която да не се пипа и отделно такава, при нужда.

Г. По-скоро да. Особено ако има конкретно нещо, което искам. Банкова сметка имам, но напоследък стои празна поради доста глупава причина. В момента паричките се събират на друго място и се надявам съвсем скоро да се съберат, за да направя нещо, за което мечтая от доста време.
Активен

Даниела

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 1580
Re:Въпроси към шоуто за ЖЕНИ
« Отговор #36 -: 18-02-2011, 15:58:10 »

36. Колко пъти седмично се качвате на кантара?

А. Веднъж месечно.

Б. От както съм суровоядка не се качвам.

В. Не ми се налага. Добре регулирам килограмите (все още)

Г. Напоследък рядко, почти николко.
Активен

Даниела

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 1580
Re:Въпроси към шоуто за ЖЕНИ
« Отговор #37 -: 19-02-2011, 14:39:58 »

37. Имате ли любим актьор или звезда, от която ви "омекват колената"? Как се казва?

А. Актьори харесвам няколко, но не ми омекват колената чак толкова- Joaquin Phoenix, Leonardo DiCaprio, Jude Law, Heath Ledger и други, за които не се сещам. Май има повече актриси,които харесвам.

Б. Нямам. Ако трябва да дам пример за мъж, който харесвам като ето малко показно:
Vincent Gallo        http://www.vincentgallo.com/2.jpg
Layne Staley         http://www.oyunlab.com/photo2/Layne-Staley45862.jpg
Joaquin Phoenix    http://www.cinefish.bg/data/actors_images/2/p_2156.jpg  - дори е веган за разкош

В. Имам, но не са един или двама, Асен Блатечки, Бен Афлек и още куп други.

Г. Много съм впечатлителна и често ми омекват колената, пък и се изчервявам... Списъкът е дълъг. Сега се сещам за едно интервю, което четох с Джони Деп / ееех Джони...  /. Та той казва, че когато е видял жена си в гръб и тя се е обърнала, той вече е знаел. И че преди да я срещне и да имат семейство, е живеел като в мъгла, но след това пъзелът се е подредил и нещата са придобили смисъл. Сещам се и за едни думи на Христо Мутафчиев, любовта е отдаване, пълно отдаване, това е. Имам си и един любим български актьор – Юри Ангелов. Не съм го гледала толкова във филми или пиеси, колкото по някакъв начин този човек се появяваше в живота ми, чрез интервюта по телевизии или списания, в моменти, когато имах нужда да чуя това, което казва. А и животът му е интересен за мен. Изобщо има хора, които не познаваш и не си срещал очи в очи, но чувстваш близки. Та, ей от такива мъже, примерно, ми омекват колената.
Активен

Даниела

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 1580
Re:Въпроси към шоуто за ЖЕНИ
« Отговор #38 -: 19-02-2011, 14:47:38 »

38. Бихте ли направила аборт? Преди да имате дете Вие искате: да сте на определена възраст, да се натрупали мъдрост, стаж в здравословното хранене, опит в кариерата, парично благополучие, да сте живяли по-дълъг период с любимия.. или какво е важно преди самото събитие?

А. Съжалявам, но няма да отговоря на този въпрос. Мисля че прекрачва границата. Въпросите за месото и интимната прическа бяха забавни, но това вече е твърде лично и засяга единствено хората които са направили въпросното бебе. Когато опира до живот (макар и в случая хипотетичен) нещата са серизони и обсъждането на подобен въпрос в интернет форум ми се струва абсурдно.

Б. Съзнателно прекъсване на нормална бременност, просто защото не му е сега времето, не бих направила. Нали децата избират родителите си, така че ще съм благодарна на моите, когато това стане.

В. Ако не е от мъжа, с когото искам да прекарам живота си, сигурно бих направила аборт.Условията, за да имам дете са  поне да съм завършила, да съм с Човека, да го искаме.......

Г. Не бих направила аборт. Любовта ми към децата е толкова силна, че не мога и да си представя да убия собственото си детеце.
Да срещна човек, когото много обичам и който много да ме обича, финансова стабилност.
Активен

Даниела

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 1580
Re:Въпроси към шоуто за ЖЕНИ
« Отговор #39 -: 19-02-2011, 14:52:54 »

39. Случва ли се често и при какви условия, първата среща продължава до закуска?

А. Не, не е толкова хубаво както на филмите или поне за жената не е ,или поне за мен не е...

Б. Чак пък често не, но продължава  и до обяд, и до вечеря даже, но никога не остава само първа, винаги продължава.

В. Веднъж ми се случи, когато бях студентка, от дискотеката на кафе, после в парка на разходка и оттам на закуска. Други първи срещи със закуски съм нямала.

Г. Случва се. Не знам колко е критерия за често, както и няма определени условия. Важното е да има желание и да се харесаме толкова, че да се изтърпим и по време на закуската.
Активен
 

Страницата е създадена за 0.244 секунди с 21 запитвания.