Орто,книгата я има в спиралата,може да си я изтеглиш от там.Само да ти кажа,че за извесно време Толе се е държал като клошар,спял е по пейките и др такива,вероятно след тази информация няма да я прочетеш,за което мога само да съжелявам,тъй като книгата е страхотна 
Погрешно тълкуваш. Мерси за препратката в спиралата. Появи ми се натрапчивата идея че сте надушили свещения грал измежду книгите и се притесних да не се изчерпа от сергиите докато се наканя да я купя.
Това на майтап но библиотеката ми е задръстена от индийска сектантска литература и наскоро обмислях подарък на градската библиотека. После ми хрумна че това може да бъде вредно за крехките наивни души на масата от населението и предпочетох да ги запаля. Няма да отидат безполезно на кино, ще ми стигнат за една седмица да пека миди на тенекия на Камен Бряг. Отдавна си дадох обет за книга пари да не давам и си го спазвам.
Сега за книжлето: По средата съм може и да си променя мнението с което не ангажирам никой:
Автора на 30 години получава тежка депресия, 6 месеца не знае къде е, може би тогава му се е увредил мозъка. Преписва няколко индийски ръкописа и му хрумва старата песен на нов глас, да пробута индийската църква в Канада. Тоест идеята не е точно такава а е за да си спаси мързеливия задник от бачкане, избира да търгува със съвети. Бизнеса е сравнително вървежен в развитите страни където има много отегчени богаташи жадни за разнообразие и податливи на недоказуеми теории по Хари Потър.
Толкова на първо четене, по натам ще видим. Но като чета неща които съм ги чел от рязания индиец ШРИ РАДЖНИШ, от Свами Шивананда, Шри Чинмой и още камара роднини на онзи проскубан Реотан Манганек всичките до един търгуват с вяра и дават съвети на учениците си от които се издържат. Това е филма и досадното е че непрекъснато им повтарят да се успокоят.
Оная изнасилената Луйз Хей не пада по долу. Това за изнасилването не си го измислям, пише го в полицейското и досие. Решава още от малка да си отмъсти на гадните противни мъже и наивните американски жени. Полага големи усилия да си заформи красивото лице и се оферира на милионер, който се оженва за нея. Междувременно се разболява от рак, който е успешно излекуван с милионерските пари в най-скъпата клиника. След като се отегчава от милионерския разкош довършва пъкления си замисъл като се развежда , кълве яко кинта от мъжа си след развода и издава много вредна книга "Излекувай Живота си"
Според която всяка немислеща женка ше се върже на глупостите писани в нея а именно, повтаряне на стихотворения с цел изцеление. И така болнави женоря се вързват, и се опитват да си излекуват рака със стихотворения докато напълнят трапа, без да си направят сметката че тази измекярка харчи милионерските пари и от скука приема в кабинета си по психотерапия отчаяни хора да се забавлява с тях.
За рязания Шри Раджниш , не е истина колко много ми харесва да му чета глупостите.
Като цяло теорията му е консервативна, граничеща с крайната десница. Това е смесица от християнски и езически (индийски) елементи. Гуру е проповядвал свободни сексуални контакти, обещавайки просветление на последователите си. След смъртта на водача, както и след процесите срещу лидери на комуната му, нейната популярност намалява. Раджнееш бил глобен и депортиран скоро след като ВВС на САЩ свалили самолети, натоварени с валута и скъпоценности, които той бил получил от своите почитатели. Има сведения, че смъртта му е настъпила в следствие на СПИН, а много от последователите му са получили венерически болести и психични разстройства като резултат от свободните сексуални отношения и практикуваното медитиране в комуната.
До момента в България сектата е позната единствено с литературата си, която обаче е интензивно рекламирана и отчита големи продажби.