Начало   Помощ Вход Регистрация  
Страници: [1]   Надолу
Изпечатай
Автор Тема: Любимите кракери на Бутенко  (Прочетена 5309 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
marulka
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Пол: Жена
Публикации: 1649


Зайченцето бяло на марулката марулката изяло...


« -: 17-07-2009, 16:31:13 »

1 ч.ч. предварително накиснати слънчогледови семки
1 ч.ч. предварително накиснати орехи
1 ч.ч. предварително накиснати и обелени бадеми
1 домат
1 ч.ч. (воден) лук
3 с.л. ленено семе
3 ч.л. кимион
2 ч.л. сол

Смиламе всичко на тесто и разстиламе на тънък пласт върху кухненска хартия... Суши се няколко часа, като трябва да се нарежат някъде по средата на сушенето, преди да са стегнали твърде много, че после нямат нарязване.

Активен

Nothing cooked tastes as good as raw feels
Radula
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Пол: Жена
Публикации: 710


WWW
« Отговор #1 -: 19-07-2009, 00:05:09 »

Марулче, мислех да го напиша в поста за пицата ти, но от коментарите се разсеях и забравих, но сега пак се сетих: Официално си в челната тройка на суровите кулинарни богини!!  намигам Kiss
Активен

Remember the importance of gratitude and appreciation in all areas of your life. Make time in each day to connect with God and with yourself.
marulka
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Пол: Жена
Публикации: 1649


Зайченцето бяло на марулката марулката изяло...


« Отговор #2 -: 19-07-2009, 00:30:03 »

хаха, с манджите добре, ама ако може и тяло на богиня да придобия скоро, че тряя се ходи на море, няма са излагаме Grin

тея кракери, въпреки, че не изглеждат кой знае какво на снимката, да ви кажа са безумно вкусни, станаха ми любими и на мен вече Радулче, ти като не обичаш лук, как ше си ги направиш? то лукът прави манджата, аз направо го О-Б-О-Ж-А-В-А-М, а па за чесъня нема кво да говорим
Активен

Nothing cooked tastes as good as raw feels
Radula
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Пол: Жена
Публикации: 710


WWW
« Отговор #3 -: 19-07-2009, 01:21:10 »

хаха, ще видим какво ще излезе...

Наскоро (е, преди няколко седмици), си правих суши със зеленчуци и тахини. Викам си, хайде ще взема да сложа и малко чесън в тахинито, нали се слагало... Но истински суров чесън не мога да понасям, никога не съм купувала, затова си взех на прах. Не го усещах много в сушито, ама ръснах и съвсем малко. Лелеееееееее, после толкова зле ми стана, цял ден и цяла нощ усещах дъха му, направо ми призля. Дотам бях с чесънЯ. А лук само на картинка, него и на прах не бих го понесла, хаха   :Smiley Grin
Активен

Remember the importance of gratitude and appreciation in all areas of your life. Make time in each day to connect with God and with yourself.
Страници: [1]   Нагоре
Изпечатай
Отиди на: