Начало   Помощ Вход Регистрация  
Страници: [1]   Надолу
Изпечатай
Автор Тема: Чувствителност към храната  (Прочетена 874 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Limoana
Young
*
Неактивен Неактивен

Пол: Жена
Публикации: 35

To be or not to be?


WWW
« -: 01-11-2011, 11:06:44 »

Здравейте мили приятели fluretaa Повече от година чета прекрасния сайт (хиляди благодарности на Мер сърце) и ви се възхищавам, но досега не събрах смелост и аз да споделя. Аз съм веганка от дълги години, преди време бях суровоядка за близо година, а сега от близо месец съм отново на сурова храна. При мен проблемът е в това, че съм много чувствителна към химическите примеси в хранителните продукти - торене, пръскане и т.н. Аз съм от Русе и ми е доста трудно да намирам екологично отгледани плодове и зеленчуци. А организмът ми реагира веднага, когато усети нещо "нечисто". Видяла съм се в чудо от това и незнам вече с какво да се храня. Иска ми се да си купя и сокоизтисквачка, но се двоумя дали ще ми "понесат" соковете. Според вас химическите примеси (пестициди, хербициди и др.) остават ли в пулпата или преминават и в изцедения сок? Вие какво ще ме посъветвате да направя? Ще се радвам да ми дадете съвет, защото имам желание да се храня здравословно и най-вече разнообразно като вас! Благодаря ви от все сърце предварително! flower
Активен
titan
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 2318


« Отговор #1 -: 01-11-2011, 21:09:18 »

Премести се в някой по-чист район  ама че съм
Активен
Страници: [1]   Нагоре
Изпечатай
Отиди на: