|
vasilena
|
 |
« -: 28-04-2009, 18:48:47 » |
|
Забравих вчера да напи6а за книгата "Силата на твоето подсъзнание".Горещо ви препоръчвам да я прочетете.Почти съм сигурна,че ще преобърне представите ви за много от механизмите по които протича битиети ни–при мен поне стана така,въпреки,че когато я прочетох за 1 път(а аз съм ч чела десетки пъти) бях на неповече от 16-17 години. 
|
|
|
|
« Последна редакция: 04-05-2009, 21:14:01 от Mep »
|
Активен
|
|
|
|
|
Mep
|
 |
« Отговор #1 -: 28-04-2009, 20:32:56 » |
|
Списъкът ми от книги все повече набъбва - иска ми се да не работя, а по цял ден само да чета ли чета... Всички звучат от интересни по-интересни...
|
|
|
|
|
Активен
|
Духът владее материята!
|
|
|
Valia
Jr. Member

Рейтинг: +0/-0
Неактивен
|
 |
« Отговор #2 -: 28-04-2009, 21:47:54 » |
|
Василена,кой е автора на книгата,защото съм чела книга с това или подобно заглавие и я издирвам за да си я купя.Предварително ти благодаря ! Мисля,че името на автора започва с буква-К,фамилията де.
|
|
|
|
|
Активен
|
НЕ СЕ СТРАХУВАЙ ДА ОБИЧАШ Страхът е в основата на твоето нещастие и на твоята болест. Страхът може да бъде победен само с любов. Изпълни се с любов и няма да остане място за страха. Изпълни се с любов и няма да остане място за болестта. Прости на другите, прости на себе си и ще бъдеш свободен....
|
|
|
|
|
Valia
Jr. Member

Неактивен
|
 |
« Отговор #4 -: 05-05-2009, 20:24:29 » |
|
Благодаря за отговора,Василена! Мисля,че книгата която съм чела не е тази/в нея не става въпрос за здравословни проблеми,а за силата която притежаваме,подсъзнателно да градим живота си/.Сигурна съм,че книгата за която пишеш си заслужава да се прочете,тъй като хората не осъзнаваме и не знаем/естествено/, каква сила притежава нашето подсъзнание.....и с негова помощ сигурно можем и да се лекуваме!!!
|
|
|
|
|
Активен
|
НЕ СЕ СТРАХУВАЙ ДА ОБИЧАШ Страхът е в основата на твоето нещастие и на твоята болест. Страхът може да бъде победен само с любов. Изпълни се с любов и няма да остане място за страха. Изпълни се с любов и няма да остане място за болестта. Прости на другите, прости на себе си и ще бъдеш свободен....
|
|
|
Nel
Jr. Member

Неактивен
Мъдрецът сочи луната, а глупакът гледа в пръста м
|
 |
« Отговор #5 -: 14-05-2009, 14:27:02 » |
|
Звучи интересно ще си я потърся тази книга.Благодаря vasilena за предложението.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Svetlio
|
 |
« Отговор #6 -: 28-05-2009, 17:50:24 » |
|
Василена,тази книга съм я чел и аз.Прекрасна е,изключително образно се говори в нея и се запомня от раз.Препоръчвам я горещо. Още 2 книги от едни и същи автори мога да предложа.Това са създателите на филма "Тайната"-Естер и Джери Хикс(Учението на Абрахам)-"Поискай и ще ти бъде дадено" И втората -"Изумителната сила на осъзнатото намерение".Едната е нещо като продължение на другата,с повече разяснения и примери.Можете да си ги свалите от www.spiralata.net/booklist.php.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
radosti
Sr. Member

Неактивен
|
 |
« Отговор #7 -: 28-05-2009, 17:54:53 » |
|
Към книгите на Естер и Джери Хикс ще добавя и "Поискай и ще ти бъде дадено"  , както и всички книги на Зеланд, и книгите на д-р Уейн Даър - "Истинска магия", "Силата на намерението" 
|
|
|
|
|
Активен
|
"Да си добре приспособен към болно общество, не е знак за добро здраве!" Дж. Кришнамурти
"Където и да отидете, вие сте там, чакайки себе си" Дон Мигел Руиз
|
|
|
|
Svetlio
|
 |
« Отговор #8 -: 28-05-2009, 18:34:08 » |
|
Да,Вадим Зеланд е супер!На Дмитрий Верищагин книгите също.Той е създателят на системета ДЕИР.А книгите на Норбеков са просто уникални!Eто и някои други. "Болестта като път"-на Торвалд Детлефсен и д-р Рюдигер Далке. Харун Яхя - "Другато наименование на въображението - Материята",както и "Еволюционната измама". "Холографската вселена" - Майкъл Толбот "Човекът и неговите тела" - Ани Безант Силва - "Ти,лечителят"
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
vasilena
|
 |
« Отговор #9 -: 28-05-2009, 20:52:11 » |
|
Светльо,явно имаме еднакви възледи по отношение не "Силта на твоето подсъзнание"  ,обаче и "Ти лечителят","Поискай и ще ти бъде дадено", и "Болестта като път" са книги,от които може да се научи много. 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Svetlio
|
 |
« Отговор #10 -: 29-05-2009, 08:48:52 » |
|
Абсолютно съм съгласен.В "Болестта като път" направо ти казват,че си болен защото искаш да скатаваш  Хората не оздравявят,защото не искат да поемат отговорност за вредните си навици.Винаги си намират оправдание,но мързелът си е нещото което не искат да преборят.За това говори пък Норбеков!
|
|
|
|
« Последна редакция: 08-01-2010, 18:41:34 от Svetlio »
|
Активен
|
|
|
|
|
|
|
Svetlio
|
 |
« Отговор #12 -: 29-05-2009, 13:09:24 » |
|
Аз практикувам тази система от 3 години с малки прекъсвания,поради победа на мързела  Но не се предавам!Ще видим кой кого!
|
|
|
|
« Последна редакция: 29-05-2009, 13:10:56 от Svetlio »
|
Активен
|
|
|
|
инката1988
Jr. Member

Неактивен
|
 |
« Отговор #13 -: 08-01-2010, 18:34:01 » |
|
Чела съм силата на твоето посъзнание, а сега чета Норбеков Определено има общо  Мързелът е голяма работа! Напоследък основното ми занимание е четене и когато се ровя тук виждам, че съм много назад и има тонове за четене и пресяване 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Svetlio
|
 |
« Отговор #14 -: 08-01-2010, 18:45:28 » |
|
Пресяването е голям проблем,защото има тонове дезинформация.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Buku
|
 |
« Отговор #15 -: 16-01-2010, 10:58:53 » |
|
Василена,тази книга съм я чел и аз.Прекрасна е,изключително образно се говори в нея и се запомня от раз.Препоръчвам я горещо. Още 2 книги от едни и същи автори мога да предложа.Това са създателите на филма "Тайната"-Естер и Джери Хикс(Учението на Абрахам)-"Поискай и ще ти бъде дадено" И втората -"Изумителната сила на осъзнатото намерение".Едната е нещо като продължение на другата,с повече разяснения и примери.Можете да си ги свалите от www.spiralata.net/booklist.php. Благодаря много, Светльо, за линка  . Чела съм първата на Абрахам, но втората сега чак ще я почна  . А някой тук чел ли е книгите на ДЖОН КЕХОУ?  Заглавието на темата ми напомни за "Силата на подсъзнанието". Аз мисля, че е страхотна! 
|
|
|
|
|
Активен
|
Мойсей казал, че всичко е от Бога, Платон - всичко е от главата, Иисус - всичко е от сърцето, Маркс - всичко е от стомаха, Фройд - от нещо малко по-надолу, Айнщайн - всичко е относително. ------ Господи като си прибрал грешните, вземи прибери и смешните!
|
|
|
kriss
Sr. Member

Неактивен
обичам те ... живот
|
 |
« Отговор #16 -: 21-01-2010, 14:09:19 » |
|
Аз четох Подсъзнанието може всичко /имаше и диск към книгата - събрани материали от квантова физика истината за водата ... / Дава увереност на човек - друго е да ти се напомня че си отговорен за събитията в живота си .
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
катеринка
Full member

Неактивен
Публикации: 170
|
 |
« Отговор #17 -: 04-03-2010, 18:33:04 » |
|
Книгата на Джоузеф Мърфи стои винаги до мен в спалнята.Почти не минава вечер без да чета нещо от нея.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|