Браво на теб, това се казва дисциплина.
Сигурна съм, че ти носят лично удовлетворение, познавам усещането.
От личен опит знам, че в момента, в който започна да се храня пълноценно, без каквито и да било боклучави храни се чувствам превъзходно.
Наистина нямам нужда от друго. При мен всичко е на настроение. Не съм стигнала до етапа да се храня, за да живея, а не обратното.
По отношение на кълновете все ми се струва, че отнема много време приготовлението им. Ти как си ги приготвят за цялата седмица различни ли си правиш или? Някакви идеи? По принцип в салатите ли е добре да си слагат? Правила съм си у нас преди доста време кълнове от пшеница. Преди два месеца даже пробвах да си направя и много ми харесаха кълнове от елда. Това беше под влияние на сайта.
Моите впечатления са, че сте като едно голямо семейство, дори латиноамерикански сериал.
От пчелните продукти, много рядко консумирам мед. Нещо не мога да му устоявам, и затова така стои настрана.
Как точно се употребяват споменатите от теб пчелни продукти?
Менюто ми по принцип се състои от много зеленчуци и плодове, сутрин задължително ръжени ядки в комбинация със някой плод и ядки, консумирам предимно салати. Зелевите предпочитам да ги задушавам, защото се притеснявам, че коремчето ми няма да ги понесе.
Темата за употребата на маслата също не ми е много ясна.
Принципно избягвам мазнините. Започнах да си правя и различни смутите. Понякога включвам и сушени плодове. Знам, че и във тях имам много консерванти и захар и затова не ги ям често.
Направи ми впечатление от дневниците, че се употребяват както кълнове, така и семена. Нещо повече за тях.
Нещо се отнесех със отговора си. Забелязах, че ти си доста навътре в нещата и затова реших да се обърна към теб.
Разбира се, ако някой друг има желание да се включи, също ще му бъда много благодарна.