Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: Сексуално програмиране  (Прочетена 11166 пъти)

svetlio17vt1

 • Jr. Member
 • **
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 56
Re: Сексуално програмиране
« Отговор #20 -: 01-12-2015, 15:37:53 »

За това са казали''Истината ще те освободи'' но и още ''От истината боли''
Ще те освободи,защото осъзнаеш ли веднъж истински със цялото си съществувание че не си отделен индивид а част от цялото,то и решетките в съзнанието ти няма да ти влияят..Решетките са като дупки по пътя.Ако минеш през тях може да се нараниш.Дядо псува като минава с колата по път с много дупки.И какво се случва-създава решетки за гняв.Какво е гневът-емоция.Какво се случва когато прекалено много се гневиш на физиологично ниво-най-често жлъчка.На психично ниво-викаш куп други емоции.
Индианците какво казват-в нас има два вълка.Кой избираш да храниш?-аз бих допълнил-ти вече си избрал кой да хранеш сега е ред на волята ти да разбереш и осъзнаеш твоят избор.Ако не искаш да осъзнаеш избора си ти неминуемо си привикваш страдание..Страдание на физическо и психично ниво е като последна мярка да се съвземеш или..да изгубиш тялото си и да потеглиш някъде там нагоре..
Пак идва ред на решетките..добрите ти помагат лошите не..ако се луташ от едните към другите непрекъснато ще се луташ между страдания и щастия..За това най добре е да вървиш посредата-където всъщност е ''правият път'' . Отбивките само ще те бавят.Ти избираш дали това бавене ще е късо или дълго.
Аз вярвам че човекът е едно изключително създание по рождение надарено с такива дарби каквито никой друг вид във вселената.Отказа ни да им позволим да се прояват ни праща всичкото това нещастие което наричаме страдание..Вярвам че живеем в ново време в което ''чудесата'' се сбъдват благодарение на това че вярваме в тях..И това че чудесата са малко в сравнение с нищетата е само защото продължаваме да преследваме някакви модели...Модели са всички кривини от пътя,но са истини по своемо..пОД ''ПЪТ'' разбирай проявяване на абсолютната любов.В нея няма избор,няма модел,няма емоция,няма воля.!!Простичко-една отдаденост на всемира. Много красиви думи на едно момиче Джорджия..изключителен човек..Отдадеността е нашето призвание и който се противоречи и криви по пътя избирайки малките истини и последствията от тях е обречен на страдание във своите безброй форми...Учителя Христос-какво е делото му?-отдаденост.Буда-отдаденост.Дънов-отдаденост.И т.н. .Светът който създаваме е свят на решетки-създаваме различни модели и страдаме.В една отдаденост модел не съществува..Там няма добро и зло,любов омраза,тъмно бяло..Там просто съществуваме в едно състояние наречено Бог.Превърнали сме телата си в бойно поле.А в създаденият от нас самите свят и психиката ни е в такава позиция.Мятаме се в крайности.И това води до страданията..Нима има някой който е отдаден с цялото си същество и е болен на какво да е ниво?
Активен
скайпа ми е :) svetlio17vt1
facebook:  https://www.facebook.com/svetlozar.petrov.165

бате Бино

 • Заместник админ
 • Hero Member
 • ****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 4053
 • дипломиран рекреативен специалист
Re: Сексуално програмиране
« Отговор #21 -: 01-12-2015, 17:26:49 »

Благодаря, Светльо.
Като видях колко подробно ми отговаряш, ми е неудобно да ти задавам допълнителни въпроси  :)
Само едно нещо май ми направи силно впечатление :

.друг пример експеримента с растения под детектор на лъжата..когато емоциите са в синхрон то просто си изпълява функциите,но при обратното то реагира..И това е доказано.

Подай ако можеш това доказателство за синхрона на емоциите в растението. Кога са му в синхрон и кога не са ? И аз бях чувал за това , че растенията имат емоции, но чак дотам дали са им в синхрон или не..
Или може би става въпрос за нашите емоции, на които растението реагира? Каква е връзката на растението  с детектора? Как точно реагира то и как променя показанията на детектора?  :surpris_23: Кой и кога лъже в случая ?    :surpris_23: ( нали детекторът е за лъжа?)
« Последна редакция: 01-12-2015, 17:28:24 от бате Бино »
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))

svetlio17vt1

 • Jr. Member
 • **
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 56
Re: Сексуално програмиране
« Отговор #22 -: 01-12-2015, 22:15:49 »

Детектора на лъжата прихваща импулси от човека на когото задават въпрос.Научно доказано е че емоциите имат своя химичен код.Т.е. при отделяне на не знам си кво от мозъка се проявява емоция която предизвиква определени в нас чувства.
Споделих го от гледна точка на ''Наблюдателя''.В смисъл ...квантовата физика казва че когато ние гледаме една планина например в този момент приели сме това за реалност.Но в момента в който не я наблюдаваме то тя не съществува-теорията е от филма Матрицата най-широко разпространената информация.Вече и физиците го доказват с безброй експерименти..
Теория от Когиталността е най-добрият обширен вариант за разбирането на което..
А сами от собствен опит знаем,че когато сме изгубили някаква ценна за нас вещ се разкайваме,гневим та и по-лошо... :) но не мине се време..просто забравяме...когато има ''наблюдател'' има възможности за болка,но и за радост.Когато не се съсредоточаваме в нещо..то на практика не съществува..
Относно растенията..не се изразих правилно..
Детектора на лъжата приема импулси от реакция в мозъка ни при зададен въпрос и създаденото(привикано) чувство.Така в 98 % от случаите може да се разбере един човек дали лъже или не..И в двата случая има предавани по детектора импулси.Във втория импулсите са равномерни-балансирани..Когато има лъжа импулсите не са такива..В експеримента слагат детектор на лъжа свързват с електродите към самото растение и човек отправя мисъл към растението..Детектора на лъжата реагира различно при различните мисли..при отправени лоши мисли-ще те разкъсам..ще те оплевя :) ще те изгуря...то импулсите са толкова резки че се отразяват и детектора на лъжата ги проследява...и обратното..когато отрпавят светли топли мисли към растението то и импулсите от детектора са праволинейни..Т.е. растенията чувстват...не просто чувстват..те са съзнания на друго еволюционно ниво..
Детектор на лъжата го разбираш прекалено директно..Това е устройство което измерва импулси..прието да се казва че човек лъже когато му бъде зададен въпрос и той отговори някак си и устройството ''полудее''..А когато предаваните импулси при друг въпрос не отбележат някакво разминаване е прието да е истина..Когато човек говори той съзнателно или не създава емоции..Теези емоции най основно са положителни и отрицателни..при положителни емоции няма физиологични промени както при отрицателните-например изпитваш страх-сърдечен ритъм се ускорява,артериите се свиват,белият дроб е в паник атака и т.н. .При положителни емоции настъпва неминуемо балансиране на физиологичният биологичен ритъм на организма.
Като при електрокардиограмата-ако имаш аритмия то аритмията се отразява на писеца отбелязващ импулсите..Същото е и с детектора..
Ние бате Бино все пак не спорим а аз се радвам че мога в диалог да споделям и приемам всякакви твърдения защото това най-малкото обогатява знанията ми ,а и мисля по този начин много други хора търсейки в безграничния интернет ще попаднат и тук и ще си грабнат тяхната порция необходимо с което да си помогнат както намерят за добре..Нали нуждата е това което ни прави търсачи?А може би липсата от липсата на не проявена любов..И аз вярвам че това е така,вярвам че храната е фактор за добро здраве но  не е норма за такова..Преди всичко щастието е в това да преоткриваме себе си чрез света и чрез самите нас като част от него.Глупаво е да мислим че сме отделни същности.Аз дълго вярвах че съм индивидуален сам по себе си.Както всеки друг.Но това мъъничко е така но в по голямата си същност ние сме роби на собствената ни принудена и непринудена ''природа''.Защото сме решили да не сме чак толкова отдадени,но да вярваме че можем да правим малки или големи чудеса поотделно за нас самите..Какъв е смисъла от чудеса ако те не помагат на някого или на всички?и това е..
Примерно на скоро гледах жена излекувана от рак в последен стадии преминала какво ли не..Изведнъш се отдава на разрешаване на емоционалните си конфликти..каквито е открила като следствие..след което на физиологичните си нужди..чрез йога,чрез разходки,гимнастика,положителни мисли и молитви,вяра,храна и т.н. В крайна сметка тя се излекува..И  не се оттегля някъде в старото ежедневие..тя просто е друг човек-приема отдаденост и помага на други хора да намерят своята пътека,не ги лекува.Не се бори с доктори,не плюе по министри,не развяво бяло знаме на мира..Тя носи всичко вече в сърцето си и това я превръща в отдаден човек.Много излекувани от рак..единици са отдадени..
В тази статия е обяснено така че да разбереш.Не си спомням в момента филма в който гледах това.http://www.falun-bg.info/news/beyond-science/179-rastenia-cleve-backster-eksperimenti.html

Активен
скайпа ми е :) svetlio17vt1
facebook:  https://www.facebook.com/svetlozar.petrov.165

svetlio17vt1

 • Jr. Member
 • **
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 56
Re: Сексуално програмиране
« Отговор #23 -: 01-12-2015, 22:47:04 »

Това е откас...в момента не си спомням филма в който в превод ясно обясняваха..но..мисля само и с гледане може да се разбере :)
https://www.youtube.com/watch?v=fGLABm7jJ-Y
Активен
скайпа ми е :) svetlio17vt1
facebook:  https://www.facebook.com/svetlozar.petrov.165

svetlio17vt1

 • Jr. Member
 • **
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 56
Re: Сексуално програмиране
« Отговор #24 -: 01-12-2015, 23:06:00 »

Намерих видеото което бе поместено във филма но това не е в превод-https://www.youtube.com/watch?v=fStmk7e9lJo
Растението реагира на детектор на лъжата дори само когато са отправени към него мисли без да бъде докоснато дори..физически..
Това е уникално и доказано..За това дадох пример с цветето на баба ми.. :)Мисълта..в главата ни е всичко..разбира се че поемайки отговорност върху нас самите и качеството на храна,вода,въздух,среда като цяло са от значение.Но без вътрешно да го приемем то всичко е безсмислено..Нали казват-първо повярвай,после пробвай..Все повече хора посягат към някаква чудо хипер съставка или не знам си каква преработена вода..или не знам си какви капки за хипер имунитет..и във всичко това няма смисъл..Има смисъл мисълта.Един прекрасен човек ми каза:Когато си болен,не се бори със болестта.Дори да ти помогнето неминуемо ще минеш през куп страдания.Но живей и мисли като здрав човек.Бъди приятел с поставената ти болест..Болестта всъщност е симптом на съзнанието.Нещо в съзнанието ни не е наред и както и да успеем да завием този симптом,рано или късно ще си връхлети същият или друг.За това трябва съзнанието да е спокойно и емоционално освободено..Без емоции не означава без емоции буквално.
Пак ще споделя личен пример...Когато си дойде майка ми от чужбина след една и половина година отсъствие от дома..аз не я познах,чакайки я на спирката уж за багаж пратила.А самата тя бе там.Каза кое да взема и аз го взех и тръгнах.Бях на 13 години.Не познах собствената си майка...И да,точно в този момент на осъзнаване аз просто не изпитвах нищо,бях в някакъв покой и неизмерна радост.Много повече от радост...И това в няколко секунди-онзи момент на издигане до небесата !И едва след няколко секунди осъзнавайки се започнах да плача,да се смея,емоционален миск...Първото е състояние на емоционално освобождение..Когато откриваш истината :) там не са нужни емоции ..а просто..летиш :)
Активен
скайпа ми е :) svetlio17vt1
facebook:  https://www.facebook.com/svetlozar.petrov.165

ribkata

 • Sr. Member
 • ****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 309
Re: Сексуално програмиране
« Отговор #25 -: 02-12-2015, 16:29:14 »

Би ли уточнил какво значи според теб:

1. "Емоционална тежест"
2. "емоционално освободени индивиди"

, като дадеш и примери кога се наблюдават и как можем да ги разпознаем.  :surpris_23:
Ето , например - "емоционално освободен индивид" . Какво означава ?  - "освободен С емоция"?  :surpris_23:
( от какво са го освободили?)
или "освободен ОТ емоция" ?  :surpris_23:  тоест - лишен от емоция?  :surpris_23:  "човек без емоции" ли означава?

а пък аз точно това разбирам интуитивно и мисля че само това знам какво е.
Свободна емоционалност, тази която не поставя емоциите в графи правилно, неправилно, а просто ги живееш, свободно  :)
и няма нищо общо с това да си освободен ОТ емоции
Активен
 

Страницата е създадена за 0.068 секунди с 22 запитвания.