Вероника, точно и само полипи не съм лекувал до сега. Споменаването на астма говори за по-цялостно, от много фактори, и продължително замърсяване... Нямам информация, от която да следва, че не биха се повлияли/изчезнали. Всички други хронични УНГ състояния направо изчезват!
За радост на всички астма, както и ВСИЧКИ алергии, ни се случват поради
общо и дълготрайно (години) замърсяване. Повлияват се прекрасно, още от първия курс.
Тук "общо" разбирам: от повече от няколко замърсители, от повече от един ВИД замърсители (т.е. хранене, дишане, пиене, мислене, всякакво влияние от хора и природни фактори, кармични прояви...).
За още радост на всички, досега не съм срещал, нито съм чел за случай на ПРАВИЛНО прилагане на метода
Временно въздържане от храна + упражнения , който да не е дал медицински значими, видими резултати.Трайното и пълно излекуване зависи не само от правилността на прилаганото лечение, но и от ЦЯЛОСТНАТА промяна на личността - ако тя желае...
.
Вероятно тук е подходящо да припомня противопоказанията за обсъждания метод. Те са Болест на Адисон, напреднала бременност, напреднал рак, напреднала, остра туберколоза, както и всички остри възпалителни състояния: апендисит, синузит, отит, ангина, мозъчни, гангрена и подобни...
Дори и тук внимателният читател вероятно ще си спомни от какво е лекуван Пол Брег..., какви са били резултатите от лечение на бременна, а по-късно ще опиша един скъп за мен случай на рак...
Всъщност няма нелечими състояния (още наричани заболявания). Има обаче степени на увреждане на органи и системи, които не може да бъдат възстановени!Та, вероятно така ще върви: разказ, отклонение, пояснения и после - пак.
Да, разбира се, самостоятелно прилагане на метода или негово подобие е опасно, може да е вредно и не го препоръчвам.
При наличието на ръководител, поне в случаите, които ръководя, лекуващият се изцяло ми се доверява, цялата отговорност е моя... Така част от страховете и страданията отпадат и се "прехвърлят" към мен и това улеснява процеса.
Затова малко след началото на лечението отиваме в санаториум - извън работа, семейство, голям град, обичайне дразнители, функции, стереотипи, задължения и пр. Време - само за лечение.
Да, кръвното налягане спада и това изисква съответни подходи, действия, техники, особено в някои, иначе стандартни дейности.
Дали налягането спада от 200/160 на 160/120 или от 100/60 - на 80/40 - няма значение. Мозъкът остава без кръв, т.е. без кислород и въглехидрати, също няма кой да отнася мръсното... и пр. Това, както и доста други неприятни в началото прояви, е мааалка цена (която аз и всички желаещи да подобрим и задържим здравето си, с готовност плащаме), на фона на иначе непростимите злоупотреби, причинени от безкрайните епидермални наслади и неоправдания мързел
. В хода на лечението тези неприятни състояния постепенно отслабват и изчезват.
[Ако на някой усилията му се струват прекалено високи, моля да ги сравни напр. със смяна на тазобедрена става, операция на дискове, всекидневно приемане на скъпи и отровни лекарства, операция от рак, лъчетерапия, химио... и пр. зловещи, с, както Бино спомена, 2% вероятност за успех издевателства над многострадалните ни тела.]
Има голяма светлина! Тя не е в тунел, тя е пред нас, в простора!