Начало   Помощ Вход Регистрация  
Страници: [1]   Надолу
Изпечатай
Автор Тема: Оксалова киселина  (Прочетена 1986 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
dunya
New
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 5



« -: 13-02-2015, 10:01:07 »

Била проблем,нужно било да се  готвят зеленолистните като спанак има я и в  цвеклото и други ,пречела на абсорбацията на калций и магнезий и други .

Колкото повече чета ,толкова по объркано става , няма да коментирам б12 той е ясен ,всеки избира на кво да вярваа .


търсих в търсачката за  Оксалова киселина , излезна нещо,че готвената Оксалова киселина е по -вредна
Активен
Страници: [1]   Нагоре
Изпечатай
Отиди на: